Els Socialistes de Campanet consideren que una qüestió de confiança no resoldrà la manca d’estabilitat de I’Ajuntament

La portaveu socialista, Rosa Bestard. defensa el paper imprescindible dels socialistes per garantir el progrés o Campanet

El Grup Socialista de Campanet no creu que la qüestió de confiança sigui la formula adequada per governar i donar estabilitat al municipi i molt manco per aprovar els pressuposts del 2024. “És evident que pretendre quadrar els comptes municipals amb una qüestió de confiança no és la millor manera de governar el municipi”.

Davant d’aquesta situació, els socialistes de Campanet han manifestat que “des del govern i des de l’oposició sempre hem treballat per l’interès general de Campanet i el nostres interès és seguint-ho fent”. Rosa Bestard ha reiterat el seu compromís per aportar “estabilitat i polítiques progressistes al municipi”.

Els socialistes han afirmat que, davant aquesta situació, “ens posam a disposició del poble amb la convicció que una qüestió de confiança allargarà indefinidament una situació que no resol els problemes dels campanaters i campaneteres”.

Aquesta inestabilitat s’ha evidenciat en diverses ocasions recents, com les festes de Pasqua o la fira de maig, on esdeveniments tradicionals no han lluït com desitjarien.

Els socialistes de Campanet, per acabar, han manifestat que “tenim una bona predisposició al diàleg, tal com hem fet saber en tot moment els en el consistori del municipi i estam convençuts que la estabilitat al consistori és la clau per tirar endavant polítiques de progrés”.

Leave a Reply