Els socialistes de Campanet denuncien que l’actual equip de govern ha incomplert el conveni col·lectiu amb els treballadors municipals

Rosa Bestard: “No entenem que l’actual equip de govern no compleixi amb l’acord signat a l’anterior legislatura en benefici dels treballadors municipals”

Els socialistes de Campanet han denunciat que l’actual equip de govern no ha complert amb el conveni col·lectiu signat a l’anterior legislatura, i aprovat per Plenari amb el suport de tots els partits, que concedeix ajudes econòmiques pels treballadors municipals que tinguin fills menors de 18 anys o que tinguin un nivell de català superior a l’exigit.

La portaveu del grup municipal socialista, Rosa Bestard ha expressat la seva “sorpresa i disconformitat” després que l’actual equip de govern hagi suspès cautelarment aquestes ajudes.

Bestard ha afegit que “d’aquesta forma, els treballadors i treballadores municipals perdran un dels principals drets econòmics que tenien assolits amb aquest nou conveni”. A més, ha reiterat la “incoherència” d’aquest fet, ja que “MÉS per Campanet va votar a favor del conveni l’anterior legislatura, sense fer cap esmena”.

Finalment, Bestard també ha denunciat que els treballadors i treballadores municipals encara no han cobrat les hores extres que han fet aquest estiu, fet que també perjudica econòmicament als empleats públics, lamentant  que “pareix que el principal assoliment d’aquest govern en els seus primers 90 dies haurà estat perjudicar els treballadors i treballadores de l’Ajuntament i desincentivar l’aprenentatge del català”.

Leave a Reply