Els socialistes de Felanitx denuncien la inacció de l’equip de govern davant el problema de residus que desborda tot el terme municipal

Xisco Duarte, portaveu del PSIB-PSOE, demana fins quan hauran d’aguantar aquesta situació que està provocant problemes de salubritat i una mala imatge al municipi

Els socialistes de Felanitx reiteren les seves demandes davant les mancances de neteja que pateix tot el municipi i lamenten la inacció de l’equip de govern davant aquesta situació.

Xisco Duarte, portaveu dels socialistes de Felanitx, denuncia que la mala gestió de l’Ajuntament està provocant problemes de salubritat als carrers del nucli urbà, afectant els ciutadans i ciutadanes de la localitat, a més de produir una imatge molt negativa també per als visitants.

El portaveu dels socialistes assenyala que “tots els veïns i veïnes hem de ser responsables en tot moment, però l’Ajuntament ha de fer també la seva feina de retirada de residus i neteja dels espais públics, cosa que fins al moment continua sense dur a terme, i ens trobam punts negres on els residus dipositats malament continuen dies després sense que siguin retirats.”, afegeix.

Duarte explica que Catalina Soler, la regidora del Partit Popular, “va dedicar la campanya de les eleccions de 2019 a dir que el problema de la brutícia de Felanitx eren els

governants que no posaven solucions, i ara, quan ella és la màxima responsable de la neteja està molt pitjor que abans, la qual cosa demostra la incapacitat total de la regidora per posar el remei al problema que ella mateixa deia que sabia com solucionar”.

Els socialistes de Felanitx lamenten que “Soler no només no compleix amb la seva obligació de garantir un servei de neteja adequat, sinó que càrrega tota la responsabilitat de la brutícia sobre els veïns i veïnes. A més a més, acusa els ciutadans i ciutadanes que denuncien públicament el problema de ser falsos i mentiders, entrant en unes batalles innecessàries. Resulta molt sagnant la falta de respecte diària que proporciona als felanitxers i felanitxeres mitjançant les xarxes socials”, expressen.

Per tot això, el grup municipal socialista demanen que l’equip de govern actuï amb urgència i amb més responsabilitat per trobat tots els mitjans necessaris per solucionar aquesta situació.

Al mateix temps convidem als veïns i veïnes que denunciïn qualsevol mena de conducta incívica que s’estigui produint al seu barri.

Leave a Reply