Els socialistes de Llucmajor estrenen seu al carrer de Sa Fira

L’Agrupació Socialista s’acomiada de les dependències de la plaça d’Espanya després de més de quaranta anys sent la seu del partit al municipi

L’Agrupació Socialista de Llucmajor canvia de seu. Després de més de quatre dècades ubicats a la plaça d’Espanya, els socialistes estrenen noves dependències al carrer de Sa Fira número 20.

El portaveu dels socialistes de Llucmajor, Gori Estarellas, expressa la satisfacció de l’agrupació per poder estrenar una nova seu a peu de carrer, més moderna i més adequada per a dur a terme major nombre d’activitats.

A la vegada, Estarellas declara que s’acomiaden amb molta tristesa “d’un lloc que ha viscut de primera mà no tan sols la història democràtica de Llucmajor sinó també la història d’Espanya; on després de quaranta anys d’activitat, s’han viscut victòries i

derrotes electorals; on vam sofrir amb nerviosisme i intranquil·litat un cop d’estat; on s’han debatut diversitat de postures i opinions…”.

Al llarg d’aquests dies, l’agrupació ultimarà la mudança i, en unes setmanes ja estarà operativa la nova seu, per a retornar al curs polític amb les noves dependències enllestides.

“Estrenem un espai a peu de carrer, molt confortable i lluminós, que estarà obert a tot el poble, on proposarem moltes activitats socials i culturals. Serà un espai viu, una àgora oberta a tota la gent de Llucmajor i voltants, una autentica “Casa del poble” des de la qual continuarem mantenint viu l’esperit progressista del municipi”, explica Estarellas.

Leave a Reply