Els Socialistes de Mallorca exigim a ASI que retiri els comentaris antifeministes i demanam al batle de Llucmajor que ho condemni

L’Agrupació Socialista de Llucmajor adverteix que prendran mesures en un futur si no es retira el comentari que ‘convida a les feministes a anar a Afganistan’, banalitzant així una tragèdia humanitària

Els Socialistes de Mallorca condemnen el comentari publicat a les xarxes socials del partit d’ultradreta ASI en què s’ofereix noves places per treballar en l’ambaixada d’Espanya a Afganistan i en la qual es convida a les feministes a anar-hi perquè segons l’agrupació “està ben remunerat i fan falta dones al país”.

Des de la Federació Socialista de Mallorca exigim a ASI que retiri el comentari antifeminista a les xarxes socials, ja que banalitza una tragèdia humanitària. A més a més, demanam al portaveu del Partit Popular i batle de Llucmajor, Éric Jareño, que condemni aquest comportament dels seus socis de govern, doni explicacions públicament i es desmarqui de la política barroera de la ultradreta.

No obstant això, si no rebem resposta del Partit Popular de Llumajor aclarint els fets i rectificant el comentari dels seus socis de govern, significarà la indiferència tant d’ASI

com del PP de la tragèdia humanitària de l’Afganistan, així com les desigualtats i la violència que encara sofreixen les dones pel fet de ser dones.

També, des de l’Agrupació Socialista de Llucmajor han advertit que prendran les mesures adients en un futur si no es retira el comentari antifeminista de les xarxes socials del grup polític ASI.

Finalment, cal recordar que el Partit Popular de Llucmajor, representant per Eric Jareño,  ha estat presentat com un model a seguir pel PP de Marga Prohens. Els socialistes incidim que Jareño va a arribat a la batlia gràcies al suport de la ultradreta, essent el primer de les Illes Balears en mostrar que aquest tipus de pactes són els únics que pot plantejar-se el PP a Balears.

Comments are closed