Els Socialistes de Felanitx denuncien que només un 7% dels felanitxers gaudiran d’unes festes que suposen més de 130.000 € per les arques municipals

L’agrupació socialista denuncia una planificació deficient de les festes de Sant Agustí “que no seran més segures i que discriminen el 93% dels felanitxers”

Els socialistes de Felanitx denuncien la gestió realitzada per l’Ajuntament en les Festes de Sant Agustí. “El govern del Sr. Montserrat i la Sra. Soler ha organitzat unes festes a les quals només un 7% dels felanitxers (1.200 persones) hi podran assistir, perquè les entrades s’han repartit per tot Mallorca i no s’ha establert cap mena de prioritat per als residents”.

Com ja varen denunciar fa uns dies, l’Agrupació socialista insisteix que “les entrades dels pocs privilegiats que hi assistiran són de franc pels assistents, però no per al poble, ja que l’Ajuntament abonarà més de 130.000 euros per les diferents actuacions. Fins ara, el govern de l’Ajuntament de Felanitx no ha fet més que malbaratar els estalvis de les arques municipals, i és possible que en acabar les festes la despesa sigui molt superior”, lamenten.

Per altra banda, els socialistes de Felanitx assenyalen que “hi haurà 240 persones que, pagant entre 22 i 25 euros, tindran un lloc privilegiat a les festes assegudes a taula per sopar i en primera filera de les actuacions. Un fet molt d’acord amb el que ve essent la marca del Partit Popular”.

Així mateix, l’Agrupació socialista de Felanitx declara no entendre el criteri seguit per a fixar les restriccions durant les festes. “El batle ha fet un ban, copiant altres municipis, amb el qual prohibeix una quantitat ingent d’activitats que abans i després de festes no són cap problema, com ara posar música als locals, vendre menjar i beure per endur-se’n i tancar l’hostaleria de 17 a 19.30 hores. Restriccions, amenaces i prohibicions, sense cap inversió en matèria de seguretat, formen el concepte de seguretat del govern municipal”, afegeixen.

Per tot això, denuncien que “la planificació d’aquestes festes ha estat totalment deficient, que no seran més segures i que discriminen el 93% dels felanitxers malgrat estar vaccinats. En definitiva, la gestió municipal és una gran falta de respecte al poble de Felanitx”, conclouen.

Leave a Reply