Els Socialistes de Llucmajor alerten del caos de l’equip de govern PPVOX, que exigeixen ara millores que no han inclòs en els pressupostos de 2024 aprovat amb els seus vots.

Esperpent a Llucmajor davant la proposta de VOX, membre de l’equip de govern municipal, de fer millores a la climatització del centre de majors de Badia Gran, quan aquest punt no figura entre les previsions d’inversió a Llucmajor en els pressupostos aprovats per ells mateixos fa un mes. Es dona la circumstància, a més, que la instal·lació d’aire condicionat a dependències municipals, va ser una de les demandes del portaveu socialista a Llucmajor, Jaume J. Oliver, per ser inclosa dins dels comptes de 2024, i no va ser tinguda en compte per l’equip de govern.

Estupor davant la darrera ocurrència de VOX a Llucmajor. Un mes després d’aprovar els comptes municipals per enguany, amb el seu suport i participació com a membres de l’equip de govern, ara es despengen amb la petició de dotar d’aire condicionat algunes de les dependències municipals, com el centre de persones majors de Badia Gran, que no estan climatitzades, quan aquest punt no apareix dins de les inversions previstes en 2024.

“Ens resulta totalment inversemblant com VOX, a costa de la resta de l’equip de govern, té la cara dura de reclamar una cosa que hauria de ser la seva responsabilitat, ja que ells estan governant i que haurien de solucionar i prioritzar”, ha afirmat el portaveu socialista Jaume J. Oliver.

El socialista ha recordat que en el plenari de pressupostos “advertírem que no hi havia cap partida en els pressupostos per a aclimatar gairebé cap de les oficines i departaments municipals ni els diferents espais o edificis municipals repartits per tot el municipi, i aleshores no ens van fer ni cas”.

La nostra sorpresa és avui majúscula en comprovar que enguany els treballadors de l’ajuntament de Llucmajor i les diferents associacions que ocupen espais públics tampoc tindran la tan necessària climatització.

Cal destacar que el grup socialista havia fet seguiment de les deficiències de l’aire condicionat i s’ha preocupat de preguntar com estava tot el tema de climatització en totes les dependències del municipi, inclosa la que ara fa referència VOX.

Oliver troba “inversemblant” l’actitud d’un membre de l’equip de Govern que actua com si no ho fos i es pregunta “si realment hi ha un equip de govern o aquí cadascú va per lliure amb el seu propi populisme per bandera”.

Negativa a fer seguiment i control dels acord del ple

Una altra cosa important a destacar del plenari d’aquesta setmana ha estat la negativa de la batlessa Xisca Lascolas a aprovar una moció que instava a crear una comissió de seguiment de tots els acords i mocions aprovades en el ple, ja fossin del l’equip de govern o presentades per l’oposició, moltes de les quals, nascudes de la participació del poble.

La idea era poder passar comptes d’alguns dels acords de les mocions, que són d’obligat compliment segons la Llei de Bases de Règim Local, però que són oblidats de manera voluntària per un equip de govern a qui no li interessa el més mínim complir la voluntat popular.

“La negativa de la batlessa respon a un interès innegable per que a Llucmajor regni l’obscurantisme que caracteritza a l’equip de govern i perquè els ciutadans no sàpiguen què es descarta de manera unilateral per part d’aquest govern, encara que s’hagi aprovat per unanimitat”.

Leave a Reply