Els socialistes de Llucmajor denuncien la deixadesa en la qual l’equip de govern ha deixat s’Arenal de Llucmajor

Gori Estarellas: “L’actual equip de govern no ha fet res en tota la legislatura en aquest nucli”

Els socialistes de Llucmajor han traslladat les queixes d’alguns veïnats de s’Arenal denunciant la deixadesa en qual es troba aquest nucli. Cal recordar que a la passada legislatura, amb un govern municipal encapçalat pels socialistes de Llucmajor, es va licitar i posar en marxa les obres de la Plaça Taronja. Actualment, aquestes obres es troben aturades i des de l’equip de govern no s’ha donat cap explicació ni a l’oposició ni als veïns.

El secretari general dels socialistes de Llucmajor, Gori Estarellas, ha comentat “El PP va demanar un préstec de 6 Milions d’euros per a la construcció d’un pàrquing subterrani en aquesta plaça. Aquests doblers no s’han destinat a la construcció del pàrquing i a hores d’ara encara no sap en què es gastaren.  És per això que exigim públicament a l’equip de govern, encapçalat pel senyor Eric Jareño, es posi a fer feina per donar una solució immediata a la deplorable imatge que han de veure tots els veïnats i veïnades de s’Arenal”.

El portaveu dels socialistes del municipi ha afegit “també volem denunciar el tancament de les piscines municipals al poliesportiu de s’Arenal des de fa més de mig any. Aquestes piscines van ser recuperades pels socialistes de Llucmajor a la passada legislatura per donar un millor preu i servei a tots els veïns de s’Arenal”.

Estarellas ha assenyalat “també ens sorprèn que a dia d’avui l’equip de govern no hagi fet cap passa ni actuació necessària per a que es construeixi el PAC de s’Arenal, tot i que els terrenys ja es disposen des de la passada legislatura”.

Gori Estarellas ha conclòs “l’ equip de govern encapçalat per Eric Jareño va trobar les arques totalment sanejades, amb més de 15 Milions d’euros de tresoreria i amb tres projectes licitats per l’equip de govern de la passada legislatura. No hi ha res que justifiqui la manca de gestió i iniciativa a s’Arenal, provocada per l’equip de govern conformat per el PP, C’s, ASI, VOX, PI, juntament amb un regidor no adscrit i dos trànsfugues”.

Leave a Reply