Els socialistes de Llucmajor denuncien la inoperància del batle i el seu equip de govern davant l’estat de carrers i voreres del municipi

El portaveu del grup municipal socialista, Gori Estarellas, recorda que han insistit al Ple nombroses vegades sobre la necessitat de dur a terme tasques de millora i manteniment del paviment i de les voreres de la localitat sense obtenir cap compromís al respecte

Els socialistes de Llucmajor denuncien la deixadesa del batle i del seu equip de govern davant l’estat en què es troben els carrers i les voreres de tot el terme municipal.

“Ens tenen acostumats ja a viure amb voreres impracticables amb les rajoles rompudes, amb sots als carrers de proporcions descomunals, i amb carrers que, quan plou registren grans acumulacions d’aigua que han de patir els veïns”, explica el portaveu, Gori Estarellas.

Estarellas lamenta que el batle i els seus regidors no siguin conscients del que suposa aquesta situació a les persones que han de sortir de ca seva amb un bassiot davant. Lamenta també que el mal estat en el qual es troben els paviments pot ocasionar caigudes o accidents entre els veïnats.

“Ens consta que hi ha veïns afectats que han presentat nombroses instàncies a l’Ajuntament perquè se solucionen aquestes situacions i encara esperen una resposta. Nosaltres, des del grup municipal socialista, hem mostrat aquestes preocupacions o bé amb preguntes o amb mocions i les respostes que hem obtingut han estat del tipus ‘es revisaran’, ‘es miraran d’arreglar'”, explica Estarellas.

El portaveu dels socialistes expressa que “és una mala gestió més d’un equip de govern que demostra cada dia que poc li importa el seu poble. I mentre els veïnats es queixen per haver de patir aquesta situació i de pagar impostos que no es reflecteixen en absolut en millores per al poble, l’equip de Govern es dedica a barallar-se entre ells mateixos, donant un espectacle que els llucmajorers i llucmajoreres no ens mereixem”.

Leave a Reply