Els Socialistes de Mallorca assisteixen a la inauguració de la nova seu del PSIB-PSOE a Son Servera compartida amb el sindicat UGT

A l’acte varen assistir la secretària general de l’Agrupació Socialista de Son Servera, Natàlia Troya, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido i el secretari general d’UGT Balears, Lorenzo Navarro

Els Socialistes de Mallorca han assistit a la inauguració de la nova seu del PSIB-PSOE a Son Servera que es compartirà amb el sindicat d’UGT Balears al carrer Joan Servera Camps. Un acte que va tenir lloc aquest dilluns i al qual van assistir la secretària general de l’Agrupació Socialista de Son Servera, Natàlia Troya, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, el secretari general de la FeSMC-UGT de les Balears, José García Relucio i el secretari general d’UGT Balears, Lorenzo Navarro.

Durant l’acte d’inauguració de la nova seu, Garrido va aprofitar per donar les gràcies als representats sindicals per “la feina constant i la voluntat de diàleg  per arribat a acords que han protegit, i ho continuen fent, als treballadors de Mallorca. Així mateix, la secretària general de Mallorca ha incidit que “la gestió d’aquesta crisi ha sigut molt diferent de l’anterior gestionada per la dreta: ara hem posat en marxa el major escut social de protecció de la història de Balears”.

A més a més, Garrido ha expressat que “ara, que la recuperació justa que ha posat en marxa el Govern de les Illes Balears avança i està encaminada, toca que els treballadors i treballadores d’aquesta illa tinguin una pujada dels salaris”, i hi ha afegit “hem estat al costat dels empresaris d’aquesta illa, ara els empresaris ha d’estar al costat dels treballadors”.

Finalment, la secretària general de Son Servera, Natàlia Troya, ha agraït l’assistència als companys i companyes socialistes que es varen apropar a conèixer la nova seu del PSIB-PSOE al municipi que compta amb una exposició de García Relucio. Troya ha explicat que “aquesta nova seu ha de ser la casa del poble de tots els ciutadans i ciutadanes de Son Servera que vulguin conèixer el projecte modern, sostenible i de futur que tenim els socialistes”.

Leave a Reply