Els socialistes de Mallorca constitueixen la comissió sectorial de Drets Socials i Igualtat

L’objectiu principal d’aquesta comissió és seguir impulsant, tant en els ajuntaments on governen els socialistes com des de l’oposició, polítiques socials que garanteixin la plena igualtat, la justícia social i la plena inclusió

Els socialistes de Mallorca han constituït aquest horabaixa la comissió sectorial de Drets Socials i Igualtat amb l’objectiu principal de seguir impulsant tant en els ajuntaments on governen els socialistes com des de l’oposició polítiques socials que garanteixin la plena igualtat, la justícia social i la plena inclusió.

A la reunió de constitució de la comissió sectorial de Drets Socials i Igualtat s’ha explicat el pla de feina que s’ha proposat des del Consell de Mallorca per aquesta legislatura, que bàsicament ve a ser un instrument de coordinació entre els distints grups del partit, les entitats del Tercer Sector i grups socials, i que marca de manera estratègica qüestions a vigilar des de la política insular i municipal en matèria de drets socials.

La consellera del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Sofia Alonso, ha explicat que “des del partit socialista sempre hem volgut treballar per fer una societat més justa, més inclusiva i que ofereixi oportunitats reals perquè les persones puguin desenvolupar el seu projecte de vida”.

A més, Alonso ha afegit que “per aconseguir aquest repte s’ha de treballar en vers una sèrie de línies estratègiques i que les polítiques socials que hem anat impulsant quan hem tingut la responsabilitat de govern. És per això que considerem imprescindible, seguir treballant per garantir els drets socials ja conquerits i sobretot en no retrocedir ni una passa amb cap d’ells”.

La portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca i secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, també ha participat en la reunió i ha remarcat el “compromís del partit socialista per no perdre els avanços que s’han fet en drets socials i igualtat aquests darrers anys”.

Leave a Reply