Els socialistes de Maria de la Salut critiquen la gestió del nou Pla Urbanístic per part de l’Ajuntament

Des del Grup Municipal declaren que “el nou Pla Urbanístic de Maria respon a interessos partidistes i no a l’interès general”

L’Agrupació Socialista de Maria de la Salut ha criticat l’aprovació de l’exposició pública de l’aprovació del nou Pla Urbanístic del municipi. Des del Grup Municipal declaren que “el nou Pla Urbanístic respon a interessos partidistes i no a l’interès general”.

Els socialistes han explicat que han votat en contra en el plenari per “no compartir ni el fons ni les formes en què s’ha fet aquest document”. Des de l’Agrupació afegeixen que “tot i que va començar amb un procés participatiu ha acabat amb un document en el qual no s’han tingut en compte moltes de les surgències que es van fer els veïns al document Avanç”.

Per altra banda, els socialistes de Maria critiquen que el document fa dies que hauria d’estar penjat a la pàgina web de l’Ajuntament per a la seva exposició, però que, a hores d’ara, encara no s’ha penjat.

 

Des del Grup Municipal socialista reclamen que es tinguin en compte totes i cadascuna de les al·legacions que es presentin i que es resolguin en favor de l’interès general.

Finalment, els socialistes exposen que “aquest document preveu el creixement desmesurat d’un poble com Maria de la Salut, que perdrà la seva essència de poble”.

Leave a Reply