Els Socialistes de Montuïri agraeixen a la Conselleria d’Educació les millores educatives i la inversió que ha fet al municipi

Toni Miralles: ”Nosaltres confiam amb el sistema educatiu com a instrument de millora i canvi per als infants”

Els Socialistes de Montuïri han agraït la Conselleria d’Educació les millores educatives i la inversió pública que ha fet al municipi i que ja superen els 920.000 euros. El portaveu del Grup Socialista a l’Ajuntament de Montuïri, Toni Miralles, ha expressat que “nosaltres confiam en el sistema educatiu com a instrument de millora i canvi per als infants”.

Unes declaracions que ha fet el socialista a l’acte ‘Parlam d’Educació’ que es va celebrar a l’Ajuntament de Montuïri i hi van participar el primer tinent de Batle i portaveu del Grup Socialista a l’Ajuntament, Toni Miralles, i la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa i Secretària d’Educació del PSIB-PSOE, Amanda Fernádez.

D’aquesta manera, Miralles ha exposat que “aquests darrers anys ha estat gran la inversió que s’ha fet en infraestructures educatives i ens hem anticipat al més que probable creixement”, i hi ha afegit que “la Conselleria ha adequat la casa de la conserge per fer-hi dues aules, retirant les aules prefabricades i suprimint barreres arquitectòniques”.

Així mateix, Miralles ha incidit que “està prevista la construcció d’un gran gimnàs que anirà acompanyada de millores d’accessibilitat infantil”. “S’ha d’afegir la millora del pati i la conversió de dos petits espais de l’escoleta en una nova aula”, ha recordat el socialista qui també ha aprofitat per dir que “es nota la bona voluntat tant de l’Ajuntament com el Govern per apostar per l’educació 0-3 i la creació de noves places”.

Per la seva banda, Fernández ha posat en valor l’obertura d’una nova aula de 2-3 anys amb 18 places escolars. També, ha explicat que “amb la nova licitació que s’ha fet aquest curs, s’ha inclòs per primera vegada el transport escolar per als alumnes que van a centres d’educació especial”.

Una situació que, segons ha explicat la socialista, “ha comportat més línies i més acompanyants, fet que ha provocat alguns problemes, però des de la Conselleria seguirem treballant amb l’empresa perquè es resolgui el problema i també cercarem altres alternatives com per exemple que, un membre de l’AMIPA pugui fer d’acompanyament”.

Leave a Reply