Els Socialistes d’Andratx desmenteixen les acusacions del regidor de C’s en qüestionar la transparència de l’equip de govern

L’Agrupació Socialista d’Andratx ha defensat que tots els grups municipals tenen accés als documents  del Registre d’entrada i sortida

Els Socialistes d’Andratx han desmentit les greus acusacions del regidor del grup municipal de Ciutadans al acusar el batle de l’Ajuntament d’Andratx, Toni Mir, de ‘limitar l’accés de l’oposició a la informació del Registre Central del consistori’. Unes declaracions que els socialistes d’Andratx han rebutjat rotundament.

D’aquesta manera, des de l’Agrupació Socialista d’Andratx han defensat que tots els grups municipals que formen part de l’Ajuntament d’Andratx tenen accés al Registre d’entrada i sortida i que, per tant, les acusacions del regidor de Ciutadans sobre la transparència de l’equip de govern són falses.

Cal recordar que, el passat 14 de febrer l’Ajuntament d’Andratx van canviar el procés d’accés als documents del Registre per complir amb l’article 5.1.c) del Reglament de la Unió Europea 2016/679 i amb l’article 83.5 del Reglament General de Protecció de Dades, així com amb l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Els socialistes han explicat que els documents que es troben al registre poden contenir dades personals protegides per la llei com poden ser peticions, formularis, oficis, baixes mèdiques i altres informacions de caràcter personal. No obstant això, han detallat que tots els grups continuen tenint accés a tots els documents del Registre presentant una sol·licitud prèvia i detallada dels documents.

Leave a Reply