Els socialistes de Muro denuncien l’Ajuntament deixa sense bidell a l’escola pública

Martí Siquier: “L’Ajuntament ha mogut al bidell de l’escola pública per fer-lo conserge a la residència sense fer cap consulta”

El grup municipal socialista de Muro ha denunciat la “mala gestió” que ha fet l’Ajuntament amb el bidell de l’escola pública CEIP Guillem Ballester i Cerdó.

El portaveu dels socialistes de Muro a l’Ajuntament, Martí Siquier ha explicat que “l’Ajuntament ha mogut al bidell de l’escola pública per fer-lo conserge a la residència sense fer cap consulta a l’escola i de manera totalment arbitrària”.

Siquier denuncia que “el senyor batle i l’equip de govern de l’Ajuntament ha deixat a l’escola pública amb més de 500 alumnes sense bidell. Això provocarà greus problemes de gestió al dia a dia de l’escola. Els alumnes i l’equip directiu mereixen tenir millor tracte per part de l’Ajuntament”.

Finalment, Siquier exigeix a l’Ajuntament i al senyor batle que “incorporin un bidell el més aviat possible i que, si fan canvis organitzatius, com moure a l’antic bidell de l’escola a conserge de la residència, siguin més transparents i informin”.

Leave a Reply