Els socialistes de Sa Pobla exigeixen a la Conselleria d’Educació que deixi de fer oposició i comenci a fer feina en la construcció de la nova escola

Des de l’Agrupació Socialista reclamen al Govern balear i a la conselleria d’Educació que prioritzi aquest projecte

Els socialistes de Sa Pobla han demanat a la Conselleria d’Educació i al Govern que no posi excuses acusant a l’anterior govern i comenci a fer feina en la construcció de l’edifici definitiu del CEIP Nou. Xesca Mir, portaveu dels socialistes poblers, ha recordat al Govern del PP que «ja no estan a l’oposició, els toca governar i per tant no és el moment d’excuses sinó de posar-se a fer feina perquè el CEIP Nou definitiu sigui una realitat al més aviat possible».

Des de l’Agrupació recorden que l’Ajuntament de Sa Pobla ja va fer totes les gestions que li pertocaven i ara aquest projecte ja està en mans del govern balear i la Conselleria d’Educació.

Els socialistes reconeixen que es van fer avanços en la construcció del CEIP Nou, però no amb la celeritat que s’esperava. Amb tot, recorden que el CEIP Nou està en ple funcionament des del curs 19-20 i remarquen que, des del seu naixement, el centre ubicat provisionalment a Can Cirera Prim ha comptat amb unes instal·lacions de qualitat i una dotació de recursos per damunt de la mitjana, la qual cosa ha permès que els infants puguin rebre una educació de primera qualitat.

Cal recordar que s’han invertit més d’1,5 milions d’euros en les instal·lacions de Can Cirera Prim, que va ser una aposta ferma de l’Ajuntament i la Conselleria d’Educació que va permetre descongestionar la resta de centres d’infantil i primària del municipi.

Leave a Reply