Els socialistes de Sóller demanaran “responsabilitats” a l’equip de govern de l’Ajuntament pel “fracàs de gestió” en la reforma de Ses Escolàpies

El portaveu socialista a Sóller, Jaume Mateu es declara “indignat” després de conèixer la paralització definitiva de les obres de reforma que es duien a terme a l’edifici municipal de Ses Escolàpies. Els socialistes van denunciar al ple de fa 15 dies la paràlisi de les obres, però aleshores el regidor responsable de l’àrea va afirmar que tot seguia segons els terminis previstos.

La notícia de la paralització definitiva de les obres de reforma de l’edifici municipal de Ses Escolàpies a Sóller és el punt culminant d’una gestió nefasta de l’Ajuntament de Sóller. El regidor i portaveu socialista a la localitat, Jaume Mateu s’ha declarat “indignat” després que l’Ajuntament hagi reconegut finalment la impossibilitat de seguir endavant amb les obres de reforma. Una notícia pèssima per Sóller i per a totes les entitats culturals que tenien la seu a Ses Escolàpies, i que “ara veuran ajornat el retorn als seus locals”, després de l’anunci municipal.

Després els Socialistes de Sóller denunciessin públicament que a les obres de Ses Escolàpies no s’hi feia feina, el regidor responsable, Juan Antonio Lorente va afirmar que la reforma seguia segons els terminis previstos. Només uns dies després la realitat ha deixat al descobert  l’Ajuntament, i s’ha demostrat “la voluntat de confondre i les mentides de l’equip de Govern de Sóller”. A més la paralització sine die de les obres posen en risc de perdre una subvenció dels fons Next Generation per valor de més de 2 milions d’euros, que ara no es podrà justificar en temps i forma.

Davant d’aquesta evident manca de capacitat de gestió de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sóller, (amb Miquel Nadal del PP com a batle, en coalició amb Seny) Jaume Mateu ha anunciat la petició de celebració d’un ple extraordinari de l’Ajuntament, “per que tots els sollerics puguem conèixer realment què ha passat amb les obres de Ses Escolàpies, i és molt evident que davant d’aquest fracàs de gestió algú haurà d’assumir-ne la responsabilitat”.

Mateu ha recordat que en la present legislatura l’equip de govern de Sóller disposa de 5 dedicacions exclusives, però “estem davant d’un pacte que no funciona i que no demostra cap capacitat de gestió”.

El projecte de reforma de l’edifici municipal de Ses Escolàpies es va gestar durant la passada legislatura, també amb el mateix color polític a l’equip de govern. La seva aturada en sec demostra, pel portaveu socialista, que “aquest equip de govern no serveix per dur endavant les obres que Sóller necessita fer”.

Leave a Reply