Els socialistes de Valldemossa presenten una iniciativa per millorar les condicions de l’escoleta

La moció de millora de l’escoleta de Valldemossa presentada pels socialistes ha estat aprovada

Els socialistes de Valldemossa han presentat una moció amb cinc punts de millora i manteniment adequat de l’escoleta municipal. Aquesta iniciativa socialista ha estat aprovada.

El portaveu dels socialistes de Valldemossa, Gori Estarellas, ha declarat que “diferents treballadors i treballadores de l’escoleta ens van fer arribar les seves suggeriments, per això hem presentat aquesta moció”.

Cal destacar que en aquests moments no s’ha renovat el contracte amb l’empresa que gestiona l’escoleta. Els socialistes de Valldemossa esperen que “es pugui signar o renovar com més aviat millor”.

Estarellas ha explicat els dos primers punts de la moció “en primer lloc, instar a l’empresa a què les nòmines de les treballadores es paguin puntualment. En segon lloc, negociar l’augment de les hores del personal de suport fins a les 7 h. En aquests moments la direcció del centre no disposa del temps suficient per gestionar i desenvolupar les seves funcions. A més a més, és molt probable que hi hagi algun cas d’alumne amb necessitats específiques de suport educatiu (NESE) i és necessari el professor de suport educatiu”.

Pel que fa als tres darrers punts de la moció, el portaveu ha comentat que “el tercer punt és per augmentar la neteja del centre, el quart per comprar més material escolar i el cinquè que a cada final de curs es facin reunions perquè el centre pugui explicar les seves necessitats”.

Estarellas s’ha mostrat molt “satisfet” amb l’aprovació d’aquesta moció. “Era molt necessari” ha conclòs el portaveu municipal del PSIB-PSOE.

Leave a Reply