Els Socialistes rebutgen les mentides del conseller de Turisme, Marcial Rodríguez, per intentar responsabilitzar l’anterior equip de Govern de la situació de l’hostatgeria de Lluc.

La pirotècnia política del PP en contra de l’equip de Govern de la presidenta Cladera en la passada legislatura ha fallat un com més, en demostrar-se que les insinuacions del conseller de Turisme Marcial Rodríguez i les acusacions del popular Guillem Vallori al voltant de l’actuació respecte l’hostatgeria de Lluc es basen en supòsits falsos i la tergiversació de fets. La gestió turística de Mallorca mereix un major rigor i professionalitat que la demostrada per l’equip de Galmés.  

El Grup Socialista al Consell de Mallorca creu demostrat que el conseller Marcial Rodríguez ha mentit quan va insinuar de manera voluntària la implicació de l’anterior equip de Govern de la presidenta Cladera en la situació irregular de l’hostatgeria de Lluc, utilitzant una denúncia interposada per un client de l’establiment en 2022 que no tenia res a veure amb la legalitat del mateix.

Segons les informacions publicades per alguns mitjans, aquesta denúncia es va interposar per unes molèsties causades per uns renous produïts a l’allotjament durant l’estada. Segons les mateixes informacions, aquesta denúncia es va arxivar nou mesos després, per haver arribat a un acord entre el denunciant i la propietat de l’hostatgeria de Lluc.

“En comptes d’explicar la veritat, el conseller Rodríguez ha preferit generar dubtes sobre la nostra gestió, i això diu molt poc d’ell, de la seva credibilitat, i de la seva capacitat per dur a terme la tasca que s’espera d’ell al capdavant del Turisme de Mallorca”, ha dit el socialista Andreu Serra. Una actitud que denota fragilitat i pretén amagar una evident manca de capacitat de gestió política d’una cartera fonamental al Consell de Mallorca, a on es gestiona la promoció i l’ordenació del principal motor econòmic de l’illa.

“El PP hauria de ser conscient de la situació de l’hostatgeria de Lluc, sense formular insídies infundades”, ha repetit Serra, després de conèixer, també a través dels mitjans, que l’actual batle de Calvià i nou cap del PP de la localitat, Juan Antonio Amengual, fou assessor turístic del museu i l’hostatgeria de Lluc durant 10 anys, i era coneixedor de que l’establiment no comptava amb els permisos necessaris per a efectuar la seva activitat turística, malgrat les gestions fetes, per obtenir-los.

Capítol a banda mereix l’actuació del portaveu del PP al Consell, que aprofitant la mateixa insídia sobre l’hostatgeria de Lluc, va aprofundir ahir en la crítica política a la gestió turística de l’anterior equip de Govern. Les acusacions formulades cauen pel seu propi pes a la llum de les informacions conegudes, i deixen en mal lloc una formació política que governa a les ordres de la ultradreta, i que en comptes d’actuar des del rigor i la responsabilitat per estalonar una acció de govern, segueix exercint una oposició a l’oposició, basada en falsedats i mitges veritats.

 

Leave a Reply