Endavant critica la deslleialtat institucional per part de l’Ajuntament de Ses Salines i el Consell de Mallorca a l’hora de presentar la reforma de la carretera de ses Salines en la Colònia de Sant Jordi

Des d’Endavant critiquen que ni l’Ajuntament ni el Consell de Mallorca els hagi informat de la inauguració de la reforma d’aquesta carretera

L’agrupació progressista Endavant ha denunciat la deslleialtat institucional per part de l’Ajuntament de Ses Salines i el Consell de Mallorca a l’hora de presentar la reforma de la carretera de ses Salines en la Colònia de Sant Jordi.

Des d’Endavant critiquen que ni l’Ajuntament ni el Consell de Mallorca els hagi informat de la inauguració de la reforma d’aquesta carretera. Des de l’Agrupació han recordat que l’antic equip de govern del Consell de Mallorca, presidit per la socialista Catalina Cladera i amb la presència del conseller de mobilitat Iván Sevillano, l’any 2022 va convocar a tots els partits en representació a l’Ajuntament per explicar el projecte.

El portaveu d’Endavant, Bernat Roig, ha mostrat la seva “indignació” per aquest fet. Roig ha declarat que “tant l’Ajuntament com el Consell de Mallorca s’han oblidat de qui va proposar el projecte, no han fet menció  ni tan sols ens han informat que anaven a presentar aquest projecte. Un projecte amb segell progressista”.

Roig ha conclòs que “estam molt contents perquè aquesta reforma sigui una realitat, era una reclamació històrica del municipi que des d’Endavant fa anys que hi feim feina. Però estam molt decebuts amb les formes del president del Consell de Mallorca i del batle de Ses Salines, que no han tingut la deferència d’avisar tot el consistori. Unes formes totalment diferents a l’antic equip de govern del Consell de Mallorca, presidit per la socialista Catalina Cladera, que sí que ens va convocar a tots els partits municipals i ens va explicar el projecte”.

Leave a Reply