Endavant ha exigit a l’Ajuntament de Ses Salines més informació pública sobre la recollida porta a porta a la Colònia de Sant Jordi

La portaveu d’Endavant a la Junta de Districte de la Colònia de Sant Jordi, Mercedes Salas, ha expressat la seva preocupació per la falta d’informació sobre la posada en marxa del porta a porta a la Colònia de Sant Jordi

Endavant ha exigit a l’Ajuntament de Ses Salines més informació pública sobre la recollida porta a porta a la Colònia de Sant Jordi. La portaveu d’Endavant a la Junta de Districte de la Colònia de Sant Jordi, Mercedes Salas, ha expressat la seva “preocupació per la gestió en la informació sobre la posada en marxa del porta a porta a la Colònia de Sant Jordi”.

Salas ha traslladat la “preocupació” que tenen tots els coloniers i colonieres pel servei de recollida porta a porta. Segons ha declarat Salas, “l’equip de govern ha fet públic fa molt poc l’inici de la recollida porta a porta, quan falten pocs dies per l’inici del servei, que segons han informat, serà dia 11 de març. S’han programat 3 reunions per a finals de febrer, però el poc marge té preocupats els veïnats i veïnades de la Colònia”.

Salas ha conclòs que “des d’Endavant hem expressat la nostra preocupació davant aquests fets i s’ha demanat dues vegades a l’equip de govern, tant al ple de la Junta de Districte com al ple de l’Ajuntament, que es posin les piles, perquè considerem que ja van molt tard per informar la població. En dos anys de què PP-Pi-C’s varen aprovar la mesura no s’hi han posat fins ara. Se sap que faran 3 reunions, però és que fins ahir no van començar el mailing a les famílies, a només 4 dies de la primera reunió, tampoc no va quedar clar com s’informarà a la població flotant que només resideixen durant els mesos d’estiu, entre altres punts a esclarir”.

I és que, tot plegat és encara més greu si se recorda que el canvi en la recollida de residus es va aprovar fa prop de dos anys i es va licitar el servei fa més d’un any i mig, però, segons ha explicat Salas, “avui, encara no s’ha posat en marxa el porta a porta a la Colònia”. “Pensem que l’equip de govern no ho va fer públic en el seu moment, molt probablement per no afectar les eleccions de 2023, fet que ens pareix una greu presa de pèl a la ciutadania”. “Que s’hagi mantingut en silenci aquest canvi tan important durant un any i mig, només s’explica per un acord silenciós entre l’Ajuntament i l’empresa concessionària, ja que si fos només responsabilitat de l’empresa, l’Ajuntament hauria d’haver iniciat un expedient per incompliment de contracte”.

Leave a Reply