La DGT confirma que el carril BUS VAO beneficia la mobilitat sostenible als accessos a Palma.

La portaveu socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, es mostra favorable a les propostes d’adequació del carril Bus VAO de l’entrada a Palma per l’Autopista de Llevant, d’acord a la comunicació que el director general de la DGT ha adreçat als responsables PPVOX de Territori al Consell de Mallorca, i critica l’obstinació del sr. Galmés per “eliminar el carril només per complir amb una promesa electoral”.   

La socialista Catalina Cladera ha celebrat que la DGT hagi apostat per mantenir el carril Bus VAO de l’entrada del Palma des de l’Autopista de Llucmajor, en la comunicació que el director general, Pere Navarro, ha adreçat als responsables de Carreteres del Consell de Mallorca. “La DGT confirma la nostra visió de que el carril aposta per la mobilitat sostenible i moderna, com passa a les grans ciutats europees”.

Cladera ha recordat que ja des del moment de la seva implantació, l’anterior administració del Consell “va obrir les portes a modificar-lo i millorar la funcionalitat del carril”, un fet que ara queda reforçat amb l’apunt de la DGT per fer el carril funcional en hora punta. “No te cap ni peus voler retirar el carril, per complir un caprici electoral de sr. Galmés”, ha indicat la portaveu dels socialistes del Consell.

Diverses associacions professionals, com transportistes, taxistes o usuaris del transport públic s’han posicionat en favor del manteniment del Bus VAO, “i inclús han demanat ampliació de la mesura en altres vies d’entrada a Palma”. Els socialistes consideren un error que el Consell es plantegin recórrer la decisió de la DGT de mantenir el carril, quan aquesta sigui ferma. “El sr. Galmés ha de recapacitar, no ha d’actuar com si fos un nin; el carril Bus VAO és una aposta valenta en favor de la mobilitat sostenible”.

Leave a Reply