L’Agrupació Socialista de Binissalem ratifica l’acord de governabilitat amb Unió Per Binissalem

L’Agrupació Socialista de Binissalem considera aquest pacte com “una oportunitat per donar estabilitat a l’Ajuntament i treballar pel bé del poble”

L’Agrupació Socialista de Binissalem ha ratificat l’acord de governabilitat amb Unió Per Binissalem. Els socialistes consideren aquest pacte com “una oportunitat per donar estabilitat a l’Ajuntament i treballar pel bé del poble”. Ara, Unió Per Binissalem, haurà de ratificar amb la seva agrupació aquest acord de governabilitat.

Segons ha explicat el portaveu socialista a Binissalem, Pep Maria Pons,  “és una oportunitat per a establir una col·laboració constructiva en benefici del poble. Aquesta col·laboració ajudarà a millorar la qualitat de vida dels binissalemers i binissalemeres”.

Pons ha afegit que “aquest acord de governabilitat té com a objectius principals abordar i avançar en  qüestions importants com la transparència, la millora de la infraestructura i les inversions del tot necessàries si no volem quedar enrere dins la canviant realitat, així com també facilitar que es millorin i s’ofereixin serveis de qualitat als seus ciutadans”.

El portaveu socialista ha conclòs que si es dona l’acord de governabilitat permetrà “mirar cap endavant, tancant una etapa per obrir-ne una de nova que segur serà plena d’il·lusió, esperança, feina i millora de la convivència i de la vida pública”.

Leave a Reply