L’Agrupació Socialista de Santa Margalida denuncia els fets ocorreguts a la Beata i la falta de contundència per part de l’Ajuntament

En un comunicat, els socialistes de Santa Margalida han condemnat “profunda i enèrgicament” qualsevol tipus d’agressió sexual, sigui en l’àmbit de les festes o sigui en qualsevol altra. Santa Margalida ha de ser un municipi segur per a les dones, en tots els sentits

L’Agrupació Socialista de Santa Margalida ha fet públic un comunicat on condemnen “profunda i enèrgicament” qualsevol tipus d’agressió sexual, sigui en l’àmbit de les festes o sigui en qualsevol altra. “Santa Margalida ha de ser un municipi segur per a les dones, en tots els sentits” han declarat des de l’Agrupació.

A més, els socialistes han expressat el seu suport a les víctimes davant els fets que varen haver de patir i també han denunciat que l’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Margalida, a hores d’ara, no hagi condemnat públicament aquests fets.

Des de l’Agrupació consideren que “aquestes agressions no poden quedar impunes, les accions d’un pocs no poden embrutar el nom de Santa Margalida, de les festes de la Beata o del conjunt dels dimonis”. Per això, expliquen, “es necessari que es faci les investigacions necessàries per identificar als culpables i prendre mesures a fi de que això no torni a passar pus mai més”.

Finalment, han conclòs que “els i les socialistes consideram que els problemes no es solucionen amagant-los, sinó que es solucionen enfrontant-los”.

Leave a Reply