L’Agrupació Socialista de Santa Margalida reelegeix a Xisco Bergas com a Secretari General

Els socialistes de Santa Margalida han celebrat la seva assemblea per elegir la nova direcció de l’agrupació local

L’Agrupació Socialista de Santa Margalida, després de la seva assemblea, ha reelegit a Xisco Bergas com a Secretari General de la formació local per als pròxims anys i amb la mira posada a les eleccions del 2023.

Bergas ha començat el discurs destacant “durant els darrers quatre anys que he estat com a secretari general i que hi ha hagut l’executiva sortint, un dels fets més destacats va ser que per primera vegada a les eleccions generals del 2019, el PSOE va ser la força més votada a Santa Margalida, això ha de servir com a precedent”.

A més, el Secretari General dels socialistes de Santa Margalida, ha afegit “durant aquests quatre anys la coalició de suma que havíem liderat nosaltres s’ha dividit i el PSIB-PSOE tornarà a ser el PSIB-PSOE a Santa Margalida”.

El líder dels socialistes al municipi ha continuat el seu discurs fent recordant els reptes que tenen “sumant passat, present i futur; els reptes que ens vam proposar eren la nova escola de Ca’n Picafort i el centre metge de la vila”.

“De l’escola ja tenim el solar i la conselleria que ja ha presentat el projecte bàsic, per tant, ja està en marxa i ja tenim llicència d’obra. Del centre de salut de la vila, ja s’han licitat les obres i podran començar aviat” ha afegit Bergas.

Per últim, Bergas ha expressat els seus objectius de futur “pel futur volem seguir amb els projectes que tenim en marxa i encoratjar a la gent per les eleccions de l’any que ve.”

Així, l’executiva socialista de Santa Margalida queda de la següent forma: president: Juan José Iglesias Lozano; Secretari General: Xisco Bergas Pastor; Secretària d’Organització: Xisca Gamundí Penwill; Secretària d’Organització Econòmica: Maria Antònia Cifre Calafat; Secretari de Política Municipal i Drets Humans: Omar Lamin; Secretària de Drets Humans i Igualtat: Beatriu Gamundí Molina.

Leave a Reply