Tolo Mora elegit com a nou Secretari General dels Socialistes de Porreres amb l’objectiu de “participar activament en els nous projectes per fer créixer Porreres”

L’Agrupació Socialista de Porreres ha celebrat la seva assemblea per elegir la nova direcció de l’agrupació local

L’Agrupació Socialista de Porreres, després de la seva assemblea, ha elegit a Tolo Mora com a nou Secretari General de la formació local per als pròxims anys i amb la mira posada a les eleccions del 2023.

Mora ha començat el discurs després de la seva elecció agraint als companys i companyes de partit “primerament vull donar les gràcies per haver-nos acompanyat a Cosme Bonet, a Tomeu Bauzà i a Toni Miralles. També vull donar les gràcies a Miquel Àngel Veny i a tots els companys i companyes de l’agrupació socialista de Porreres per haver dipositat amb mi la seva confiança”.

Després, el nou Secretari General dels socialistes de Porreres, va comentar els seus objectius a partir d’ara “aquest repte com a nou secretari general de l’Agrupació Socialista de Porreres és una oportunitat de poder treballar pel poble escoltant cada necessitat, preocupació, dubte o malestar. Per tot això, motivaré als companys i companyes de l’agrupació a participar activament en els nous projectes per dur endavant aquest poble meravellós que és Porreres”.

Així, l’equip socialista de Porreres queda de la següent forma: Tolo Mora, com a Secretari General; Mariela Ruiz, com a Secretària d’Organització; Miquel Àngel Veny, com a Secretari de Política Municipal i Ana Abraham, com a Secretària d’Igualtat.

Leave a Reply