Maria Galmés seguirà com a Secretària General de l’Agrupació Socialista de Sant Llorenç des Cardassar

L’Agrupació Socialista de Sant Llorenç des Cardassar ha elegit la nova comissió executiva en una assemblea a la qual ha assistit la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

L’Agrupació Socialista de Sant Llorenç des Cardassar ha celebrat la seva assemblea local on s’ha elegit a la nova comissió executiva local i on Maria Galmés ha sortit reelegida com a Secretària General de l’Agrupació. La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, i el Secretari d’Organització del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, han estat presents a l’assemblea per donar suport a la nova comissió executiva i a Maria Galmés.

La Secretària General de l’Agrupació Socialista de Sant Llorenç, Maria Galmés, ha comentat que “vull agrair a tota la militància haver confiat en mi una vegada més per continuar sent la Secretària General de l’Agrupació. També vull agrair especialment a Pep Jaume “gall” el seu esforç per mantenir aquest projecte més viu que mai”.

Galmés ha afegit que “a les passades eleccions vam assolir l’objectiu que tota Agrupació del PSIB-PSOE es marca a qualsevol municipi, aconseguir la batlia del seu poble. Això es va aconseguir gràcies a la feina feta de tots els militants i simpatitzants de  l’Agrupació de Sant Llorenc, el suport de la Federació Socialista de Mallorca i del partit en general. De cara a les eleccions del 2023, continuarem fent feina com fins ara i amb moltes més ganes que mai, sense descuidar cap moment els nostres veïnats i veïnades”.

Així, la Comissió Executiva Socialista de Sant Llorenç des Cardassar queda de la següent manera: Maria Galmés com a Secretària General; Sergi Miquel com a Secretari d’Organització; Catina Rosselló com a Secretària de Política Municipal.

Leave a Reply