Núria Hinojosa: “Present la meva candidatura a la batlia de Manacor amb l’objectiu d’assolir-la en les eleccions del 2023”

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Núria Hinojosa en l’anunci que ha fet davant la militància del municipi

La secretària general de l’Agrupació Socialista de Manacor, Núria Hinojosa, ha anunciat davant la militància la seva candidatura en les eleccions del maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Hinojosa en aquest anunci.

Hinojosa ha destacat que s’ha optat per “l’aposta continuista del projecte socialista” i que la culminació d’aquest projecte seria “assolir la batlia de Manacor al maig del 2023”.

La secretària general dels socialistes de Manacor ha remarcat la bona feina que s’ha fet des de l’equip de govern: “som un bon equip que ha demostrat que sap fer feina en equip” ha declarat Hinojosa.

Per últim, Núria Hinojosa ha explicat que “ara farem feina per preparar una bona llista per presentar a les eleccions. Sempre tendrem en compte les opinions dels militants i simpatitzants socialistes, que per nosaltres són molt importants”.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Caldera, ha acompanyat a Hinojosa i ha comentat que “els i les socialistes som una garantia per a la gent, crec que és una molt bona notícia per Manacor confirmar avui que na Núria tornarà a ser candidata. Que ella, després d’aquests 4 anys tan difícils, tengui la força i la il·lusió de tornar a liderar el projecte socialista, és la millor notícia possible. Tendreu a tota la Federació Socialista de Mallorca al darrere per ajudar en tot el que necessiteu”.

Finalment, Cladera ha fet incís en què “militar al PSIB-PSOE no significa només preparar-se per una campanya electoral o participar d’un equip de govern, pertànyer a una organització com la nostra significa també formar part d’un col·lectiu al qual uneixen uns ideals, agermanats per una voluntat de millorar el nostre municipi i de lluitar contra les injustícies, vol dir formar part d’un equip, una família, que de tant en tant gaudeix de trobar-se com feim avui”.

Leave a Reply