Xisco Bergas anuncia la seva candidatura a la batlia de Santa Margalida davant més de 200 militants i simpatitzants socialistes

Xisco Bergas: “Després de 8 anys de governs de dretes, Santa Margalida necessita un canvi”

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Santa Margalida, Xisco Bergas, ha anunciat davant més de 200 militants i simpatitzants socialistes la seva candidatura a les eleccions del 2023. A més, també s’ha confirmat el PSIB-PSOE es presentarà en solitari. Bergas ha destacat que després de 8 anys de governs de dretes Santa Margalida “necessita un canvi”.

Bergas ha començat el seu discurs destacant que “Santa Margalida duu vuit anys aturat, no s’han fet avanços i les millores han estat mínimes. Hem tengut problemàtiques com la neteja del municipi, arribant a l’extrem que l’Ajuntament hagués de rescindir el contracte”.

El secretari general dels socialistes de Santa Margalida ha afegit que “nosaltres proposam un model municipalista centrat en les persones del municipi i que tendrà en compte a tots els nuclis. A més, volem potenciar el paper de l’Ajuntament com a administració que acompanya als ciutadans i que dona els màxims serveis i de la millor qualitat possible. L’actual equip de govern veu l’Ajuntament com una empresa que ha d’obtenir beneficis. Volem un Ajuntament que pensi més en les persones i no tant en les estàtues.

Bergas ha conclòs que “volem millorar l’activitat econòmica de Santa Margalida i proposar diferents estratègies per potenciar l’economia local. També impulsarem polítiques de millora en l’àmbit educatiu i en els serveis socials, fent partícips a diferents associacions i entitats. Volem recuperar festes tradicionals que s’han perdut com la Festa des Batre.  Precisament avui hem volgut retre homenatge a les cuineres del batre que ens han preparat per dinar unes sopes mallorquines per a tots i totes”.

Han acompanyat a Xisco Bergas, entre d’altres, el conseller d’Educació i FP del Govern de les Illes Balears, Martí March; la secretària de formació de la Federació Socialista de Mallorca i diputada, Bea Gamundí; el president del PSIB-PSOE, Rafel Oliver i la secretària d’organització de l’FSM, Antònia Sastre.

Leave a Reply