Paula Ginard, nova secretària general dels Socialistes d’Artà

L’assemblea ha servit per fer balanç  i per renovar la direcció de l’agrupació local

Paula Ginard ha estat elegida nova secretària general dels Socialistes d’Artà, en una assemblea que ha servit per fer balanç de la feina feta i per renovar la direcció de l’agrupació local amb l’elecció i proclamació de la nova Comissió Executiva.

 

D’aquesta manera, Ginard ha aprofitat per destacar que “els principals objectius que afrontam ara són donar més visibilitat a l’agrupació per apropar-la al poble”. A més, Ginard ha incidit que “és important donar suport als nostres regidors de l’Ajuntament i al nostre batle, Manolo Galán”. Per tal de complir amb l’esmentat, Ginard ha proposat crear àrees de feina temàtiques com canvi climàtic, esports, joventut, etc. “La gent podrà venir i donar-nos les seves opinions i idees per tal de transmetre-les a l’equip de Govern”, hi ha conclòs la secretària general.

 

Per la seva part, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, ha donat tot el seu suport a la nova secretària general i hi ha destacat que “els socialistes d’Artà i les seves polítiques progressistes són un referent a seguir per la resta del socialisme illenc”. Tot seguit, Garrido ha afegit que “amb aquesta nova Executiva es dóna un nou impuls a l’agrupació per continuar transformant el poble amb el batle d’Artà, Manolo Galán i amb la secretària general, Paula Ginard, al davant d’un partit fort, proper a la gent i coneixedor de la realitat municipal”.

A més, han assistit el president dels Socialistes de Mallorca, Cosme Bonet; el secretari de Política  Municipal, Juli Dalmau i la ex secretària general de l’agrupació d’Artà, Maria Francesca Servera a qui s’ha agraït l’esforç la dedicació durant tot aquest temps al capdavant de l’agrupació artanenca. La Comissió Executiva local ha estat composta per la secretària general dels Socialistes d’Artà, Paula Ginard; la secretària d’Organització, M. Bel Llinàs, i el secretari de Política Municipal de l’executiva, Joan Cardell

Leave a Reply