Retrobament dels Socialistes de Pollença per marcar el full de ruta que permetrà construir una alternativa progressista al municipi

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el conseller d’Educació, Martí March, com a membre del PSIB-PSOE de Pollença, varen participar en la reunió de feina celebrada ahir amb militants i representats de l’Agrupació pollencina

Els Socialistes de Pollença varen celebrar ahir una reunió presencial amb els representants de l’Agrupació local i amb militants del municipi, encapçalada pel secretari general, Antoni Cànaves, i a la qual participaren Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca; el diputat Juli Dalmau, i el conseller d’Educació Martí March, com a membre del PSIB-PSOE de Pollença, entre altres.

Durant la trobada, es va fer un balanç de tota la feina feta des de les principals institucions de les Illes, des del Govern i el Consell de Mallorca, així com de les polítiques desenvolupades des del Govern d’Espanya per fer front a la pandèmia.

Els assistents varen destacar que el fet d’haver comptat amb governs progressistes, encapçalats pel PSOE, ens ha permès afrontar aquesta crisi sanitària amb solvència, amb polítiques socials enfocades en la protecció de les persones. Primer de tot, protegint la salut de les persones per a salvar vides; i a continuació, desenvolupant mesures de protecció per als treballadors, empresaris i autònoms, amb importants plans d’ajudes directes per a la reactivació econòmica i la recuperació justa.

En aquest sentit, Catalina Cladera va destacar els plans d’ajuts que s’han impulsat des del Consell de Mallorca, de forma àgil i efectiva, per a no deixar a ningú enrere.

“Creant un escut social sense precedents amb el qual hem acompanyat a milers de persones. Als més vulnerables a través dels nostres programes de serveis socials; amb ajudes directes per als empresaris i autònoms afectats per les restriccions; amb plans d’ajuts també per als ajuntaments, perquè puguin dur a terme accions que impulsin la reactivació econòmica dels seus municipis i la transformació cap a la sostenibilitat. I tot això des del diàleg social i polític”, va expressar.

Antoni Cànaves, per la seva part, va mostrar la seva satisfacció davant el retrobament i davant el fet de poder tornar a fer feina a peu de carrer.

“Ens sentim molt contents de poder retrobar-nos amb la gent després de mesos tan difícils i, a la vegada, molt encoratjats per seguir treballant en la millora de la qualitat de vida de les pollencines i els pollencins. Perquè volem construir l’alternativa socialista que el nostre poble necessita, per tornar a ser un referent de les polítiques progressistes a Mallorca i per tenir un futur més esperançador”, va destacar.

Així mateix, Cànaves va incidir que “les polítiques que està duent a terme el pacte municipal de dretes demostren que no són capaços d’estar a l’altura de les circumstàncies, no hi són al costat dels que ho necessiten, ni tenen el municipi en condicions per iniciar la reactivació econòmica tan necessària”, va concloure.

Leave a Reply