El PSIB-PSOE reivindica el rescat del Túnel de Sóller i insta el Consell de Mallorca a recórrer la sentència

Alcover ha defensat la legitimitat de la mesura presa en el seu dia pel Consell de Mallorca, recordant que no es tracta d’una sentència ferma i que per tant es pot recórrer

Els Socialistes de Mallorca insten el Consell de Mallorca a recórrer la sentència del Túnel de Sóller que s’ha donat a conèixer avui i anul·la el rescat de la concessió del túnel.

Així ho ha demanat el portaveu del grup socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, que ha recordat, “des del respecte cap a la decisió judicial”, que “no és una sentència ferma, i per tant es pot recórrer”.

Alcover ha reafirmat la postura del PSIB-PSOE pel que fa al rescat d’aquesta infraestructura i el convenciment del partit que “es tracta d’una mesura molt positiva tant des d’un punt de vista econòmic com social”.

 

 

“En el seu dia el Consell Insular va prendre una decisió de manera legítima” ha afirmat Alcover, defensant que “no només és qüestió de diners, no es tracta de quant s’havia de pagar, sinó de qui havia de pagar-ho”.

En aquest sentit, ha criticat “una incoherència més per part d’alguns grups polítics” que “advoquen, sempre des de l’oposició, per reduir impostos perquè els doblers estarien millor a la butxaca de la gent, però en canvi volen que siguin els ciutadans els que hagin d’assumir el cost de la concessió del Túnel”.

Leave a Reply