Virgilio Moreno, Mercedes Garrido i Catalina Cladera reivindiquen les polítiques progressistes d’aquests sis anys de govern socialista a Inca i a les principals institucions de Mallorca

La bona situació sanitària permet tornar a celebrar una trobada presencial al Centre Bit d’Inca, amb l’assistència de més de 60 representants d’entitats socials, empresarials i veïnals, i de la família socialista de la ciutat

L’Agrupació Socialista d’Inca va celebrar ahir un acte de retrobament amb representants d’entitats socials, empresarials i veïnals de la ciutat coincidint amb els sis anys de govern municipal.

L’acte, celebrat al pati del Centre Bit d’Inca, va ser encapçalat pel batle i secretari general dels Socialistes d’Inca, Virgilio Moreno; per la consellera de Presidència del Govern de les Illes Balears i secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, i per la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

Durant la trobada, a la qual varen assistir més de 60 veïns i veïnes del municipi, el batle Virgilio Moreno va destacar que era un dia molt especial pels Socialistes d’Inca. “Després de molts de mesos complicats, celebrem un acte de retrobament amb representants d’entitats, associacions, clubs, gent gran… Un acte per agrair el seu esforç i reivindicar els 6 anys de govern a la nostra estimada ciutat”.

Moreno va incidir que “és un bon moment per reflexionar i prendre nota de tot el que hem assolit junts, dels projectes plantejats, d’esmenar errors i fixar el full de ruta per als pròxims dos anys i per al futur d’Inca”.

Per la seva part, la secretaria general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, va destacar que en aquests 6 anys de govern socialista “Inca s’ha convertit en referent de les polítiques progressistes a Mallorca. Virgilio Moreno ha demostrat que era possible el canvi i una alta manera d’entendre la política municipal, posant als inquers i a les inqueres al centre de les decisions i acompanyant al teixit empresarial, associatiu i social per a la recuperació justa”.

Després d’agrair la feina feta pels Socialistes d’Inca i de fer valdre el compromís i responsabilitat de tots els ciutadans davant la crisi de la COVID-19, Garrido va destacar que “el fet de tenir governs progressistes a les principals institucions de les Illes Balears i de Mallorca, és el que ha fet que avui esteim en aquesta bona situació sanitària, que puguem aguantar millor el cop, i que ja puguem parlar de recuperació, amb un escut social i amb una mobilització de recursos sense precedents”.

Catalina Cladera també va agrair el compromís de Virgilio Moreno i de tots els batles socialistes de Mallorca que han treballat amb força per a pal·liar els efectes de la pandèmia i va incidir també en el valor de les polítiques progressistes que han acompanyat a tots els afectats per la crisi, sense deixar a ningú enrere.

“Des del Govern, des del Consell i des dels ajuntaments, hem aconseguit en primer lloc, salvar vides, que era el més important, però, a la vegada, hem sigut capaços de crear un escut social que hi ha permès respondre de forma àgil als que ho han necessitat. Hem demostrat que el Consell és una institució útil i propera i sense dubte, que sense el Consell i les institucions progressistes tot hagués estat molt diferent. La gent ho hauria notat”, va expressar.

La trobada, amb un caràcter participatiu i d’escolta activa amb els representants de les entitats del municipi, va concloure amb un torn de preguntes directes on els assistents varen poder aclarir dubtes i fer suggeriments.

Leave a Reply