Els socialistes de Ses Salines denuncien que l’equip de govern veti la iniciativa socialista per reivindicar el 8 de març

La proposta socialista reclama i explica la necessitat de reivindicar el Dia de la Dona

L’Agrupació Socialista de Ses Salines denúncia que l’equip de govern de Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi, format pel Partit Popular, Ciutadans i el Pi, veti aquesta moció que explica la necessitat de reivindicar el Dia de la Dona en l’actualitat, ja que, a més, la iniciativa fa esment a les treballadores dels serveis socials que han estat a la primera línia durant la pandèmia.

Així, l’equip de govern de l’Ajuntament de Ses Salines ha vetat aquesta iniciativa perquè, segons ells “es presentava per treure rèdit polític” i votaren en contra de què es pogués debatre al plenari. Cal recordar que al consistori no es celebrarà un altre plenari fins a l’abril, per tant, no hi ha cap oportunitat per reivindicar el Dia de la Dona. 

Els Socialistes de Ses Salines, també, denuncien l’ús de les xarxes oficials de l’Ajuntament per fer política de partit i defensar-se de les crítiques cercant uns arguments a posteriori i fora del ple municipal. A més a més, des de l’Agrupació han criticat l’actitud del batle de Ses Salines per arribar tard a una taula d’igualtat amb el Govern, el Consell de Mallorca i altres entitats i institucions.

Finalment, la proposta, presentada pel grup Endavant, integrat pel PSIB-PSOE, Independents i MÉS, s’havia de debatre al ple municipal de febrer i reclamava que s’acabi i s’actualitzi el Pla d’Igualtat Municipal. També,  es demanava que es convoqui un ple extraordinari pel pròxim 8 de març, per així adherir-se institucionalment al manifest que cada any es solia aprovar pel ple.

Leave a Reply