Corts Generals

Oficina parlamentària dels diputats i senadors

Representants Corts Generals

Congrés dels Diputats

Pere Joan Pons Sampietro

(Palma, 1970)

Llicenciat en Ciències de la Informació (UAB) i Dret (UB), actualment és diputat per les Illes Balears al Congrés. Ha estat cap del Gabinet de Presidència i director de la Fundació Gabriel Alomar. També es secretari executiu d’Idees i Programes del PSIB-PSOE.

Sofía Hernanz

(Eivissa, 1970)

Nascuda a Eivissa, l’any 1970. Llicenciada en Dret. Lletrada en excedència per serveis especials a l’Ajuntament d’Eivissa Vila. Va ser Regidora a l’Ajuntament d’Eivissa Vila durant la legislatura 1995-1999. Ha estat consellera del Consell Insular d’Eivissa i Formentera i Diputada del Parlament Balear en la legislatura 1999-2003. Es la Directora Insular de l’Administración General del Estado en Ibiza y Formentera, des de l’any 2008 fins l’actualitat.

També va ser membre de l’Executiva del PSIB-PSOE entre 2000-2004 i de l’Executiva de l’Agrupació municipal d’Eivissa (2005-2006). Actualment, és membre del Comité Insular de la Federació Socialista d’Eivissa.

Senat

Per Mallorca

Cosme Bonet

(Ses Salines, 1974)

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració. Ha estat senador per Mallorca a la XIII Legislatura, càrrec que reedità a les eleccions generals del 10 d e novembre.

Ha estat Diputat al Parlament de les Illes Balears, conseller executiu d’Economia i Hisenda i també de Presidència al Consell de Mallorca. També es  President de la Federació Socialista de Mallorca.

Susanna Moll

(Neuss, Alemanya. 1964)

Llicenciada en Filologia Hispànica, ha estat senadora per Mallorca a la XIII Legislatura, càrrec que reedita com a resulta de les eleccions generals del 10 de novembre. A més a més, forma part de la Junta Rectora de la Institució Pública Antoni M. Alcover, del Consell Municipal de Cultura i de la junta directiva de l’OCB.

És la secretària general de l’Agrupació Socialista Palma-Eixample i fou regidora de l’Ajuntament de Palma la legislatura 2015-2019.

Per Eivissa i Formentera

Patricia Abascal

(Ciutat de Mèxic, 1960)

Graduada en Turisme per la Universitat de les Illes Balears, ha estat senadora per Eivissa i Formentera en la XIII Legislatura, càrrec que reedita com a resultat de les eleccions generals del 10 de novembre.

També ha estat Cap de Gabinet del Departament de Presidència del Consell Insular d’Eivissa, institució de la qual fou vicepresidenta la legislatura 2007-2011, i de la qual ha estat consellera de 2003 fins 2015. Ha estat diputada al Parlament Balear.