Corts Generals

Oficina parlamentària dels diputats i senadors

Representants Corts Generals

Congrés dels Diputats

Pere Joan Pons (Palma, 1970)

Llicenciat en Ciències de la Informació (UAB) i Dret (UB), actualment és diputat per les Illes Balears al Congrés. Ha estat cap del Gabinet de Presidència i director de la Fundació Gabriel Alomar. També es secretari executiu de Cooperació i Política Internacional del PSIB-PSOE.

Consulta aquí la seva declaració de l’IRPF.

@perejoanpons

Segueix-lo a Twitter

Sofía Hernanz Costa (Eivissa, 1970)

Llicenciada en Dret. Lletrada en excedència per serveis especials a l’Ajuntament d’Eivissa Vila. Ha estat regidora a l’Ajuntament d’Eivissa, consellera del Consell d’Eivissa i Formentera, diputada del Parlament de les Illes Balears i directora insular de l’Administració General de l’Estado a Eivissa i Formentera. Actualment és diputada del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats i secretària segona de la Mesa.

També ha estat membre de l’Executiva del PSIB-PSOE i de l’Agrupació Socialista d’Eivissa. Actualment, és membre del Comitè Insular de la Federació Socialista d’Eivissa.

Consulta aquí la seva declaració de l’IRPF.

@Hernanzsofia

Segueix-la a Twitter

Senat

Per Mallorca

Cosme Bonet (Ses Salines, 1974)

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració. Ha estat senador per Mallorca a la XIII Legislatura, càrrec que reedità a les eleccions generals del 10 de novembre.

Ha estat diputat al Parlament de les Illes Balears, conseller executiu d’Economia i Hisenda i també de Presidència al Consell de Mallorca. Actualment, és membre del Senat d’Espanya des de 2019 i Secretari d’Organització del PSIB-PSOE.

Consulta aquí la seva declaració de l’IRPF.

@cosmebonet

Segueix-lo a Twitter

Susanna Moll (Neuss, Alemanya. 1964)

Llicenciada en Filologia Hispànica, ha estat senadora per Mallorca a la XIII Legislatura, càrrec que reedita com a resultat de les eleccions generals del 10 de novembre de 2019. A més a més, forma part de la Junta Rectora de la Institució Pública Antoni M. Alcover, del Consell Municipal de Cultura i de la junta directiva de l’OCB.

És la secretària general de l’Agrupació Socialista Palma-Eixample i fou regidora de l’Ajuntament de Palma la legislatura 2015-2019.

Consulta aquí la seva declaració de l’IRPF.

@SusannaMoll

Segueix-la a Twitter

Per Eivissa i Formentera

Patricia Abascal (Ciutat de Mèxic, 1960)

Graduada en Turisme per la Universitat de les Illes Balears, ha estat senadora per Eivissa i Formentera en la XIII Legislatura, càrrec que reedita com a resultat de les eleccions generals del 10 de novembre.

També ha estat Cap de Gabinet del Departament de Presidència del Consell Insular d’Eivissa, institució de la qual fou vicepresidenta la legislatura 2007-2011, i de la qual ha estat consellera de 2003 fins 2015. Ha estat diputada al Parlament Balear.

Consulta aquí la seva declaració de l’IRPF.

@PatriciaAbascal

Segueix-la a Twitter

Contacta amb l’oficina dels diputats i senadors

Contacta amb secretaria:

miracle@psib-psoe.org
971 727 544

 

Contacta amb els parlamentaris:

Pere Joan Pons
perejoan.pons@congreso.es

Sofa Hernánz Costa
sofia.hernanz@congreso.es

Cosme Bonet
cosme.bonet@senado.es

Susanna Moll
susanna.moll@senado.es

Patricia Abascal
patricia.abascal@senado.es

 

Consulta les iniciatives parlamentàries:

Consulta aquí les iniciatives parlamentàries dels diputats balears en el Congrés.
Consulta aquí les iniciatives parlamentàries dels senadors illencs en el Senat.