La força dels militants

Perquè les persones són al principi i al final de les nostres polítiques, i la força del PSIB-PSOE són els seus militants.

Perquè saps com són les illes que vols, has triat un futur més sostenible, més feminista i amb més justicia social, i tens un compromís ferm amb construir unes Balears de tothom i per a tothom.

Perquè vols una terra d’oportunitats, feminista i conciliadora.

I perquè vols que les teves idees, el teu esforç i la teva il·lusió siguin l’impuls que canvia el món.

Tu fas que passi. Afilia’t!

PSIB-PSOE Campanya Militancia

Com a afiliat o afiliada…

_Podràs pertanyer a una agrupació i participar activament de la vida política del teu barri o municipi.

_Tindràs veu i vot en els processos interns del Partit.

_Podràs participar com a elector i elegible per formar part dels òrgans interns del PSIB-PSOE, de la teva Federació i de la teva Agrupació.

_Rebràs tota la informació del partit de primera mà i podràs participar de les activitats internes i externes.

I, sobretot, per 6,00 € al mes contribuiràs a seguir transformant la realitat social de les nostres illes i del nostre país, amb les teves idees, la teva opinió i el teu suport.

Tu fas que passi.

PSIB Campanya

Tu fas que passi

Les persones són l’ànima del Partit Socialista, un partit amb més de 140 anys d’història que no hauria arribat fins aquí sense l’empenta inesgotable i el treball incansable dels milers d’afiliats i afiliades. Sense la força, l’energia, la il·lusió i el compromís dels nostres militants no hauríem assolit les fites que fan de la nostra una societat millor: democràcia, justícia social, igualtat, feminisme, protecció del territori, lluita contra el canvi climàtic… Gràcies per fer-ho possible!

Tu fas que passi. Afilia’t al PSIB-PSOE.

Afilia’t al PSIB-PSOE!

Afiliar-se al Partit Socialista de les Illes Balears és molt senzill. 

Només has d’accedir al següent FORMULARI i seguir les passes.  En cas de dubte, posa’t en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a balears@psib-psoe.org o telefonant al 971 727 544 i t’ajudarem en tot allò que necessitis.