Armengol arenga a la militància socialista a deixar-se la pell per guanyar les eleccions del 23J “per seguir treballant al servei del nostre poble”

La candidata al Congrés ha assistit a una assemblea – sopar amb els Socialistes de Marratxí juntament amb el candidat al Senat per Mallorca, Pere Joan Pons, i el número 4 al Congrés i secretari general local, Miquel Cabot

La candidata del PSIB-PSOE al Congrés, Francina Armengol, ha assistit a l’assemblea informativa dels Socialistes de Marratxí per encarar les eleccions generals del 23 de juliol, acompanyada pel candidat per Mallorca al Senat, Pere Joan Pons, i el secretari general de l’Agrupació Socialista de Marratxí i número 4 de la candidatura al Congrés, Miquel Cabot.

Armengol ha arengat a la militància socialista a deixar-se la pell per guanyar les eleccions del 23J i ha reivindicat el “sentiment d’orgull de ser socialista i de lluita per tornar a fer Pedro Sánchez president del Govern d’Espanya”.

La també secretària general del PSIB-PSOE ha destacat la satisfacció de la feina feta pels socialistes a les diferents institucions “sempre al servei del nostre poble i d’això es tracta, de continuar fent feina al servei de la ciutadania”.

A més a més, la candidata al Congrés ha demanat mobilització per fer una campanya en positiu, porta a porta, carrer a carrer i poble a poble perquè “som l’esperança de la gent progressista que vol aturar l’onada de dreta i extrema dreta i vol assegurar els seus drets i oportunitats de futur”.

Finalment, Armengol ha assegurat que el 23 de juliol el PSIB-PSOE surt a guanyar les eleccions “per defensar Balears i per guanyar el futur a Marratxí, a les illes i a Espanya”.

Per part seva, Miquel Cabot ha agraït l’oportunitat de formar part de la candidatura socialista al Congrés dels Diputats i ha avançat que els Socialistes de Marratxí es posen ja a fer feina per contribuir a la victòria socialista el pròxim 23J.

Comments are closed