Armengol demana el vot per al PSOE “a qui ens ha votat sempre, però també als que estan decebuts amb el pacte del PP amb VOX”

Francina Armengol i Alfonso Rodríguez han compartit un sopar amb militants, apoderats i activistes del PSOE de Calvià, fent una defensa del sanchisme perquè “ha estat bo per Espanya i per Balears”/u>

Més de 100 persones han acompanyat als socialistes de Calvià en un sopar de campanya d’apoderats, interventors i activistes per demanar el vot per a les pròximes eleccions generals del 23 de juliol per al Partit Socialista, en el qual han participat la candidata del PSIB-PSOE al Congrés, Francina Armengol, i el secretari general del PSOE Calvià, Alfonso Rodríguez.

Armengol ha defensat que els socialistes “sortim a guanyar aquestes eleccions, a Balears i a Espanya, amb coratge i amb ganes”, perquè estam davant unes eleccions històriques amb les quals “hem de salvar Espanya perquè això significa drets socials per a tots i totes”.

Per a la candidata socialista, “la millor forma de defensar Balears és que hi hagi un Govern d’Espanya socialdemòcrata”, per la qual cosa ha demanat el vot “d’aquells que ens han votat sempre, dels que han votat a altres formacions en altres ocasions i també d’aquella gent que està decebuda amb els pactes de retrocés que el PP està fent amb Vox”.

La candidata socialista ha assegurat que “la gent ens espera”, perquè “el PP ha comprat tot el marc ideològic de Vox, canviant cadires pels drets dels ciutadans i les ciutadanes, i davant això hem de reaccionar”.

A més a més, Armengol ha fet una defensa clara del que és “el sanchisme”, indicant que “el sanchisme per Espanya i Balears ha significat ERTos, prestacions per fixos discontinus, ajudes per a autònoms, ajudes per a les famílies, apujar les pensions un 8,5%, fons europeus per a Balears, és l’excepció ibèrica que fa que paguem la factura de la llum més barata d’Europa i és tenir la inflació per sota del 2%”.

Per això, la candidata socialista al Congrés ha demanat un suport massiu al Partit Socialista a les pròximes eleccions perquè “el Partit Socialista és l’únic que garanteix esperança de futur, per la qual cosa, si volem avançar, s’ha de votar al PSOE, si volem retrocedir, al duo Abascal- Feijóo”.

Per acabar, Armengol ha denunciat que “el PP duu quatre anys blanquejant l’extrema dreta per després governar junts, estava decidit que així ho farien perquè pensen el mateix i perquè són el mateix”.

La secretària general del PSIB-PSOE ha agraït a tota la militància calvianera la seva tasca, entrega i dedicació, i els ha encoratjat a què “aquest malson de PP i Vox duri quatre anys, i el 2027, tornam a governar a Calvià i a Balears”.

Per part seva, el secretari general del PSOE Calvià, Alfonso Rodríguez,  ha arengat als presents assegurant que “defensarem amb dents i ungles un Govern d’Espanya de progrés i avanç que freni a la dreta obscura de PP i Vox que ens vol dur a l’època de Cuéntame de les primeres temporades”.

Per aconseguir-ho, Rodríguez ha avançat que “des de Calvià acompanyarem en aquesta lluita, tenim a la punta dels dits l’oportunitat de frenar a la dreta i guanyarem aquestes eleccions, frenant a PP i Vox, frenant al passat, al blanc i negre, a la censura i a la pèrdua de drets, aixecant-nos”.

Finalment, el dirigent socialista ha dit que “els socialistes podem parlar de projecte de futur per a Espanya, PP i Vox no, per això el 23 de juliol tendrem uns resultats que ells no esperen i que nosaltres estam treballant vot a vot”.

Comments are closed