El Grup Parlamentari Socialista acorda donar el 20% del sou dels seus diputats i diputades a la lluita contra el COVID19 mentre duri l’Estat d’Alarma

Els socialistes també donaran el 20% de l’assignació que el Parlament atorga al Grup Parlamentari Socialista mentre duri l’Estat d’Alarma i proposarà l’extensió de l’activitat parlamentària als mesos d’estiu

El Grup Parlamentari Socialista ha acordat una sèrie de mesures per contribuir a la lluita contra el COVID19, més enllà de l’acordat la setmana passada per la Junta de Portaveus del Parlament de les Illes Balears.

D’aquesta manera, i independentment dels nous acords als quals es pugui arribar aquesta setmana a la Junta de Portaveus, el Grup Parlamentari Socialista donarà el 20% del sou dels diputats i les diputades a la lluita contra el coronavirus, mentre duri l’Estat d’Alarma.

La portaveu parlamentària, Sílvia Cano, ha destacat que “plantejam un seguit de mesures, conscients del moment de gran dificultat social que vivim i amb la voluntat de contribuir a la lluita sanitària, social i econòmica contra el COVID19, com a representants públics de la societat de les Illes Balears a la qual volem ajudar”.

A més de la donació de part del sou dels diputats i diputades, el Grup Parlamentari Socialista també donarà el 20% de les assignacions que els correspon com a grup parlamentari mentre duri l’Estat d’Alarma.

Cal recordar que aquestes mesures complementen les ja adoptades amb l’acord de tots els grups parlamentaris, com és la donació per part del Parlament de les Illes Balears de les indemnitzacions relatives a despeses de viatge, manutenció, allotjament i quilometratge.

A més a més, el Grup Parlamentari Socialista també proposarà continuar recuperant l’activitat parlamentària “garantint la seguretat i les mesures de contenció dels virus i la participació política dels grups parlamentaris”.

Finalment, els socialistes proposaran que “aquesta activitat parlamentària s’estengui també els mesos d’estiu, “atès que s’intensificarà la càrrega a conseqüència de la crisi del COVID19”.

Comments are closed