El PSIB-PSOE anuncia l’augment de les freqüències del transport públic col·lectiu en horari nocturn “per garantir la mobilitat a les famílies i joves de les Balears”

Francina Armengol: “els socialistes de Balears volem garantir drets i l’accés a la mobilitat sostenible i lluitar contra el canvi climàtic ho són perquè, des de l’experiència de Govern, hem fet una revolució en el transport públic a l’illa de Mallorca aquests darrers anys”

La Secretària general del PSIB-PSOE, presidenta del Govern i candidata a la reelecció, Francina Armengol ha anunciat que la pròxima legislatura s’augmentaran les freqüències del transport públic col·lectiu en horari nocturn “per garantir la mobilitat a les famílies i joves de les Balears”. Així, Francina Armengol, ha remarcat que “els socialistes de Balears volem garantir drets i l’accés a la mobilitat sostenible i lluitar contra el canvi climàtic ho són perquè, des de l’experiència de Govern, hem fet una revolució en el transport públic a l’illa de Mallorca aquests darrers anys”.

Aquest anunci l’ha fet conjuntament amb Jose Hila, batle socialista de Palma i candidat a la reelecció i Ares Fernández, secretari general de Joventuts Socialistes de les Illes Balears i candidat socialista al Parlament a una estació de Bicipalma del carrer Jacint Verdaguer. Armengol, així, ha aprofitat per recordar que “l’ampliació dels horaris nocturns del transport públic col·lectiu és una reivindicació de Joventuts Socialistes de les Illes Balears i la pròxima legislatura serà possible”.

“Aquesta mesura se sumarà a les realitzades pel Govern de les Illes Balears aquests darrers 8 anys i més recentment a la de la creació del perfil d’estudiant a la targeta intermodal que garantirà la gratuïtat de bus, tren i metro per sempre per aquests usuaris”, ha recordat Armengol.

La secretària general del PSIB-PSOE, presidenta del Govern i candidata a la reelecció, Francina Armengol, durant el seu parlament també ha recordat que “malgrat les crítiques de qui no es creu la necessitat de canviar la forma de com ens movem a les Illes Balears ara estam vegent els fruits de com una altre forma de transport és possible”, ha conclòs la socialista.

Per la seva banda, Jose Hila, secretari general dels socialistes de Palma, batle de la ciutat i candidat a la reelecció, ha recordat que “en aquests darrers 4 anys hem ampliat com mai la xarxa de l’EMT i els busos comencen a emetre 0 emissions a més a més, hem renovat per complet la xarxa de Bicipalma”.

Finalment, Hila, ha dit que la pròxima legislatura “el tramvia de Palma i l’ampliació dels carrils bici de la ciutat jugaran un paper fonamental per a la transformació definitiva de la mobilitat de la ciutat”.

Comments are closed