El PSIB-PSOE anuncia que la pròxima legislatura “garantirà per llei l’atenció presencial de les persones majors tant a l’administració pública com a l’àmbit privat per combatre la bretxa digital”

La Secretària general del PSIB-PSOE, presidenta del Govern i candidata a la reelecció, Francina Armengol, també ha anunciat “la creació d’una “pensió balear” per compensar aquelles pensions que no arribin al llindar del salari mínim interprofessional pensant especialment en les dones”

El PSIB-PSOE ha anunciat que la pròxima legislatura “garantirà per llei l’atenció presencial de les persones majors tant a l’administració pública com a l’àmbit privat per combatre la bretxa digital”.

De la mateixa manera, també ha anunciat la creació d’una “pensió balear” per compensar aquelles pensions que no arribin al llindar del salari mínim interprofessional pensant especialment en les dones” I en aquest sentit ha dit que “totes les persones, hagin cotitzat més o menys anys necessiten que els hi garantitzem unes bones condicions de vida  i per poder envellir de manera digna”.

La presidenta del Govern i candidata a la reelecció, ha assenyalat que “el compromís del Partit Socialista amb les persones majors és clau perquè el nostre partit “sempre” defensarà a totes les persones sigui quina sigui la seva etapa vital”. En aquest sentit, ha afegit Armengol que “des del primer dia ens hem compromès amb ella i, per exemple, hem obert els centres de salut pels horabaixes, i hem llevat el copagament tant de les targetes sanitàries com dels medicaments”

Per acabar, Armengol també s’ha referit en la necessitat “de continuar treballant en els serveis socials, sanitaris i amb tots tipus d’entitats socials perquè ens estam trobant amb casos de solitud no desitjada i les administracions públiques no ens podem quedar al marge”, per això, continuarem ampliant la xarxa comunitària per no deixar a ningú enrere”.

Per la seva part, la Secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha anunciat que “la pròxima legislatura el Servei d’Atenció Integral a Domicili (SAID) arribarà a Palma per atendre a un total de 1.200 usuaris que han decidit continuar envellint al seu domicili particular”. En aquest sentit, Cladera, ha afegit que “s’ha demostrat que als pobles aquest servei funciona molt bé i hem millorat notablement el benestar d’aquestes persones”.

Finalment, Catalina Cladera ha exposat que “per als i les socialistes, les persones, com anem demostrant, son el primer perquè totes les polítiques estan pensades per elles i al Consell de Mallorca, 6 de cada 10 euros estan destinades a elles”.

Per la seva banda, el candidat a la batlia de Palma, José Hila, ha explicat que “ per als socialistes de Palma el concepte de ciutat cuidadora és molt important”. Per això, ha afegit Hila, “les persones majors han de jugar un paper molt important i han de formar part de la pressa de dacions, per aquest motiu, crearen un centre d’atenció presencial perquè puguin fer les seves gestions amb l’administració”.

Finalment, Hila ha anunciat que la pròxima legislatura, l’Ajuntament de Palma, “incorporarà ajudes per substituir les banyeres per plats de dutxa, i es posaran a disposició de la ciutadania més banys públics”.

Comments are closed