El PSIB-PSOE celebra l’aprovació de l’Ingrés Mínim Vital, una mesura de la qual “s’ha demostrat la seva efectivitat a Balears amb la Renda Social Garantida”

Pere Joan Pons: “És una mesura “per cohesionar socialment, per aconseguir major inclusió social, per reduir desigualtats i per minvar el nivell de la pobresa, especialment la infantil”.

El PSIB-PSOE ha rebut amb molta satisfacció l’aprovació de l’Ingrés Mínim Vital per part del Consell de Ministres, una mesura ja compromesa per Pedro Sánchez el 2015 i que ara veu la llum en un moment de màxima dificultat social.

Per al diputat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, aquesta aprovació demostra que “des de la política es poden canviar profundament les coses, amb un Ingrés Mínim Vital que beneficiarà a 850.000 famílies i 2,3 milions de persones”.

Tal com ha explicat Pons, és una mesura “per cohesionar socialment, per aconseguir major inclusió social, per reduir desigualtats i per minvar el nivell de la pobresa, especialment la infantil”.

De fet, és una mesura que s’ha demostrat que funciona amb èxit a Balears, segons ha recordat el diputat socialista, on vam ser pioners amb una Renda Social Garantida “que demostra que la política provoca canvis reals i de la qual ja es beneficien 30.000 persones i unes 15.000 famílies de Balears”.

En qualsevol cas, i en una setmana “amb tant de renou”, ha assegurat pons, “el més important es fer polítiques com l’aprovada avui”, insistint en què “el que es recordarà d’aquests dies serà el Pla de Reconstrucció de la UE, el qual intenta no deixar a ningú enrere, i l’Ingrés Mínim Vital”.

Comments are closed