El PSIB-PSOE demana el vot i la mobilització per al 23J a les platges de Mallorca amb una avioneta amb el lema “Endavant, vota PSOE”

Els candidats socialistes demanen el vot a la gent que no sol votar al Partit Socialista, però que veu que el 23J pot suposar avançar o retrocedir

El PSIB-PSOE ha desplegat una avioneta per les platges de Mallorca per demanar el vot per a les pròximes eleccions del 23 de juliol, amb el lema “Endavant, Vota PSOE”. D’aquesta manera, el Partit Socialista pretén arribar a tota la ciutadania que en aquest diumenge de juliol està gaudint del bon temps i de l’estiu a la mar.

Els candidats per Mallorca al Senat, Pere Joan Pons i Teresa Suárez, el número 4 de la llista al Congrés, Miquel Cabot, i la segona suplent al Senat, Carmen Palomino, han seguit l’enlairament de l’avioneta des de l’exterior de l’aeròdrom de Son Bonet, amb un recorregut que començarà per les platges de Calvià, per continuar cap a Es Trenc i la Colònia de Sant Jordi, el Port d’Alcúdia i la Badia de Pollença i finalment aterrar de nou a Marratxí.

El candidat per Mallorca al Senat, Pere Joan Pons, ha destacat que els socialistes “seguim amb una campanya innovadora, diferent, en la qual sabem que són dies de molta calor i, per això, avui serem presents als carrers i a les platges amb una avioneta per fer arribar el nostre missatge on la gent és actualment”. En aquest sentit, el candidat socialista s’ha mostrat “content de poder mobilitzar perquè veim que hi ha un esperit de remuntada per continuar transformant aquestes illes a millor”.

Pons ha recordat com “ahir veiem el pacte de govern entre PP i Vox a Menorca i a Mallorca, davant el qual nosaltres tenim un full de ruta alternatiu, que és continuar progressant i avançant, amb un full de ruta de suport als joves, de consolidació de millors pensions i amb un creixement just”.

Per part seva, la candidata per Mallorca al Senat, Teresa Suárez, ha fet una crida “a tota la gent moderada del nostre país, que per ventura no han votat mai al Partit Socialista, però que veuen que el 23 de juliol pot suposar un abans i un després, perquè poden accedir al govern persones que poden tornar enrere idees, la cultura, la ciència, o tornar a temes com la censura”.

Totes aquestes persones, ha dit Suárez, “poden trobar en el Partit Socialista la resposta per seguir endavant, per la qual cosa els anima no dubtar i a tenir clar que el que es vota aquest 23 de juliol és progrés i llibertat o tornar enrere”.

Finalment, el secretari general dels Socialistes de Marratxí i número 4 al Congrés, Miquel Cabot, ha reiterat “la importància de mobilitzar-se pel 23J, perquè ja sabem quines són les conseqüències de no anar a votar”. Per això, el candidat socialista ha destacat que “avui arribarem per terra, mar i aire per explicar als nostres ciutadans que s’ha de votar al Partit Socialista”.

Comments are closed