El PSIB-PSOE se suma al Pacte ‘Tots Junts’ i reivindica el treball des de la unitat i el diàleg com a la millor manera per assolir la recuperació

El Pacte per les Illes Balears ‘Tots Junts’ l’ha promogut la Fundació F-Rey i s’hi han adherit la majoria de partits polítics, institucions, agents econòmics i socials i entitats

El PSIB-PSOE referma el seu compromís per treballar des de la unitat i el diàleg per assolir la recuperació i una sortida justa de la crisi provocada per la Covid-19 al més aviat possible amb la signatura del Pacte per les Illes Balears ‘Tots Junts’, promogut per la Fundació F-Rey.

“Per sortir de la situació econòmica, social i sanitària a què ens ha abocat la pandèmia és necessari que tots treballem units, junts, tal com hem defensat els socialistes des de l’inici de la pandèmia”, ha posat de manifest el portaveu del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, asseverant que només des d’aquesta unitat “que reclama i tan bé ha entès la ciutadania de les Illes Balears”, és com sortirem “millor i més aviat de la pitjor crisi de la nostra democràcia”.

Pel que fa a la reactivació, Bonet ha ressaltat l’anunci del ministeri de Sanitat del creixement exponencial de l’arribada de vacunes a l’Estat, anunciada per aquest mes d’abril, i que aquesta setmana ja s’ha començat a evidenciar amb l’arribada a les Illes Balears d’un nombre rècord de vacunes.

L’acceleració del procés de vacunació i la posada en marxa del futur certificat de vacunació faran possible “arribar a l’estiu amb un nivell d’immunitat que permeti arrencar la temporada turística, que és el que tots esperam”.

Bonet, així mateix, ha agraït a la ciutadania de les Illes el compliment de les normes i el manteniment de les mesures de seguretat. Una conducta exemplar que, segons ha destacat, “és el que ens ha permès passar reduir la incidència”.

Tot i això, el portaveu ha demanat no abaixar la guàrdia per poder arribar bé a l’estiu, alhora que ha recordat que totes les administracions continuen fent feina perquè així sigui, amb el procés de vacunació massiva iniciat ja a la Comunitat Autònoma, però també amb el futur certificat de vacunació de la Unió Europea.

Comments are closed