Francina Armengol: “Deman el vot per al Partit Socialista perquè és l’únic que realment pot aturar el pacte de la dreta i l’extrema dreta”

La candidata socialista a la presidència del Govern de les Illes Balears ha fet costat als socialistes d’Artà en l’acte de presentació de la seva candidatura, que encapçala Manolo Galán

Els socialistes d’Artà han presentat la llista per a les eleccions municipals del 26 de maig, encapçalades per l’actual batle i candidat a la reelecció, Manolo Galán, en un acte en el qual han participat més de 100 persones i que ha comptat amb la presència de la candidata socialista a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.

Armengol, en la seva intervenció, ha demanat el vot per al Partit Socialista perquè “és l’únic partit que realment pot aturar el pacte de la dreta i l’extrema dreta”. “Ens mereixem il·lusió, esperança, confiança, més drets i lliberts, més democràcia i viure en una terra que és magnífica”, ha exposat.

La candidata socialista ha repassat alguna de les fites assolides aquesta legislatura, com “aconseguir la pau social a les escoles contractant més professors i professores”. O també en matèria de sanitat suprimint els copagaments farmacèutics per als pensionistes.

“Aquests quatre anys hem canviat moltes coses, però hem d’avançar més, hem de seguir sempre endavant”, ha explicat Armengol.

En aquest sentit, la candidata socialista s’ha compromès a fer realitat les millores en el centre de salut Nuredduna d’Artà “a principis de la pròxima legislatura, perquè ja tenim el projecte i els diners preparats”, com també serà una realitat l’ampliació de l’Hospital de Manacor, amb una inversió de 85 milions d’euros. Dues mesures, ha explicat Armengol, amb l’objectiu tan necessària de “millorar les infraestructures sanitàries a la comarca del Llevant”.

Respecte de la protecció del territori, la també secretària general del PSIB-PSOE ha expressat el desig de “tirar endavant l’ampliació del Parc de Llevant i desplegar amb vosaltres, perquè sou emblema de la sostenibilitat, les lleis de lluita contra el Canvi Climàtic i de Residus”, ha asseverat Armengol.

Sobre Manolo Galán, cap de llista dels socialistes d’Artà per a la batlia d’Artà ha destacat que és “un polític magnífic i una gran persona que es preocupa moltíssim pel seu poble”, en referència a la feina feta no només els dos anys en què Galán ha estat batle de l’Ajuntament, sinó a tota la legislatura.

“Manolo ha treballat incansablement durant els quatre anys i és gràcies a ell i a la seva insistència que la finca d’Es Canons ja és de tots els artanencs i artanenques”, ha destacat Armengol.

Per la seva banda, Manolo Galán ha demanat el suport a tots els assistents per “poder ser batle no només dos anys, sinó quatre”, i ha recordat com començà fa precisament quatre anys i justament en el mateix lloc, els Jardins de na Batlessa, la “lluita per la batlia d’Artà, que amb molta feina vàrem fer possible”.

Així mateix, Galán ha reconegut que tot i la feina intensa d’aquests quatre anys, dos dels quals en la batlia, queden moltes coses a fer, com el nou PAC del municipi, “que serà una realitat l’any 2020”, ha anunciat.

Comments are closed