Francina Armengol demana màxima mobilització el 26 de maig perquè el PSIB-PSOE “és l’únic partit que pot garantir que anem sempre endavant i amb més qualitat de vida per a totes i tots”

La candidata ha fet un clam per repetir “la victòria històrica del 28 d’abril” però recordant que “les urnes estan buides i s’han de tornar a omplir per poder governar”

La candidata socialista a revalidar la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha fet costat als socialistes de Capdepera en l’acte de presentació de la candidatura municipal per als comicis del 26 de maig, que encapçala Rafel Fernández i que també opta a la reelecció.

Francina Armengol, en la seva intervenció, ha demanat als i les militants i simpatitzants la màxima mobilització per als 26 de maig i el vot al PSIB-PSOE perquè “és l’únic partit que pot garantir que anem sempre endavant i amb més qualitat de vida”.

“El 28 d’abril vàrem aconseguir una victòria històrica, però això no està fet. Per fer que el 26 de maig puguem governar hem d’anar a votar, perquè les urnes estan buides i les hem de tornar a omplir”, ha recordat Armengol.

La candidata socialista ha destacat que el partit que ella lidera a les Illes Balears va néixer fa 140 anys i de llavors ençà “hem defensat els drets, les llibertats, la democràcia, la justícia social i la igualtat; valors que són més necessaris que mai”, ha realçat Armengol.

En aquest sentit, la secretària generals del PSIB-PSOE ha recordat que aquesta legislatura s’han assolit dues fites “necessàries”, com són la “pau i el diàleg social” i que també s’ha fet possible “allargar la temporada turística, crear més riquesa i repartir-la millor i crear 85.000 nous llocs de treball amb millors contractes” sobretot pel que fa al sector serveis i turístic.

De fet, ha estat en relació al turisme que la candidata socialista s’ha detingut uns instants per fet efectiu un primer compromís amb els gabellins i gabellines. Armengol ha anunciat que la pròxima legislatura es faran inversions en zones turístiques, especialment en la zona de Cala Rajada, i que aquestes seran pactades amb el batle.

La sanitat ha estat un altre dels punts que han centrat la intervenció i els compromisos de Francina Armengol a Capdepera. “Som conscients que el PAC de Cala Rajada és necessari i per això serà una realitat en la pròxima legislatura”, ha dit la candidata socialista.

En relació també a les infraestructures sanitàries, Armengol ha recordat que s’acaben d’inaugurar les urgències de l’Hospital de Manacor i que la ressonància magnètica, “tan demanada i necessària”, també és ja una realitat, alhora que ha anunciat que es continuarà amb l’obra per a l’ampliació de l’hospital amb una inversió de 85 milions d’euros.

Pel que fa a l’habitatge, “cinquè pilar de l’estat del benestar” per als socialistes, Armengol ha fet valer la recuperació dels 25 nous habitatges públics per a Capdepera, “que la dreta va deixar en un calaix quan governava i ara nosaltres hem tret”.

La candidata socialista també ha tengut paraules d’agraïment i suport al batle i candidat a la reelecció, Rafel Fernández, de qui ha dit que té “una admiració enorme”, tant per ell com per tots els socialistes de Capdepera, “gent honesta que estima el seu poble i vol el millor per a la seva gent”.

Comments are closed