Francina Armengol: “El 28 de maig tu decideixes si vols avançar per tenir més drets i llibertats amb el PSIB-PSOE o si vols tornar enrere a l’època del blanc i negre de la dreta”

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció va acompanyar al batle i candidat per Calvià, Alfonso Rodríguez, a la tradicional Festa de la Rosa a Santa Ponsa

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha ressaltat que “el 28 de maig tu decideixes si vols avançar per tenir més drets i llibertats amb el PSIB-PSOE o si vols tornar enrere a l’època del blanc i negre de la dreta”. Unes paraules que ha dit durant la tradicional Festa de la Rosa de Calvià a Santa Ponsa on, també, va assistir la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell i candidata a la reelecció, Catalina Cladera.

D’aquesta manera, Armengol ha exposat que “als socialistes no se’ns regala res i fins que el 28 de maig no es tanquin les urnes, res està fet i decidit”. “Tenim una setmana per a fer feina intensament per aconseguir la majoria a Calvià, Mallorca i les Illes Balears perquè els socialistes volem guanyar per continuar servint a la gent i canviant les seves vides a millor”, ha dit la socialista qui ha afegit que “el 28 de maig les urnes s’han d’omplir de roses vermelles”.

Per la seva part, Cladera ha incidit que “ho tenim a tocar, ja queda poc més d’una setmana on hem de fer més feina que mai, estar a peu de carrer i recordar a cada barri que ha d’anar a votar per continuar tenint un govern de progrés que transforma a millor Calvià, Mallorca i les Illes Balears”. “Sortim a guanyar a Calvià, a Mallorca i a les Illes Balears”, i ha posat en valor que “Calvià té un gran equip i un gran projecte per Calvià”.

El batle de Calvià i candidat a la reelecció, Alfonso Rodríguez, ha expressat que “el 28 de maig hem d’omplir les urnes de vots socialistes per a Calvià, per al Consell de Mallorca i per al Govern de les Illes Balears perquè tots ens hi jugam molt: continuar amb les polítiques de progrés o retrocedir amb el projecte de la dreta”. “Sé que Francina Armengol i Catalina Cladera tornaran a ser presidentes perquè la ciutadania s’ho mereix”, ha conclòs.

Comments are closed