Francina Armengol: “Vivim una emergència democràtica després del pacte de PP i VOX i per això, dia 23 de juliol, necessitam un contrapès perquè tot el que s’ha construït no es perdi”

La Secretària general del PSIB-PSOE i candidata al Congrés dels Diputats, Francina Armengol, ha acompanyat a Juanjo Ferrer i Neus Massanet a la presentació de la candidatura de la coalició progressista “Eivissa i Formentera al Senat” per a les pròximes eleccions generals

La Secretària general del PSIB-PSOE i candidata al Congrés dels Diputats, Francina Armengol ha dit que “vivim una emergència democràtica després del pacte de PP i VOX a Balears i per això, dia 23 de juliol, necessitam un contrapès perquè tot el que s’ha construït no es perdi”. Aquestes declaracions les ha fet a l’acte de presentació de la candidatura de la coalició progressista “Eivissa i Formentera al Senat” per a les pròximes eleccions generals.

D’aquesta manera, Armengol ha qualificat el pacte arribat pel PP i VOX de “nefast per a la democràcia perquè la dreta i la ultradreta d’aquest país són exactament el mateix”, i ha afegit que “tenen una ideologia que van en contra de la gent, els drets i l’Estat de Benestar i en els pròxims 4 anys destruiran tot allò que hem construït des del Govern progressista de les Illes Balears aquests darrers 8 anys”.

“El pacte de PP i VOX va directament en contra de les dones, la memòria democràtica, contra les llibertats de la ciutadania, la nostra llengua i la nostra identitat”, ha afirmat Armengol.

Pel que fa als candidats al Senat per la coalició progressista “Eivissa i Formentera al Senat”, Armengol ha dit que “són dues persones valentes, generoses, amb moltes ganes per treballar pels interessos de les Illes Balears i que defensaran els valors de la nostra terra a Madrid”. Finalment Armengol, ha dit que “el pròxim 23 de juliol tenim el desig de ser lliures, de tenir una societat igualitària, i ens jugam la nostra democràcia i que ningú es penedeixi el dia 24 de juliol”.

Comments are closed