Francina Armengol: “Vull seguir sent presidenta perquè Balears continuï liderant el creixement econòmic a Espanya, i perquè es creïn més i millors llocs de feina a les Illes”

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern les Illes Balears i candidata a la reelecció ha acompanyat Virgilio Moreno durant la tradicional Festa de la Rosa d’Inca on han assistit 600 persones

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha expressat la seva intenció per continuar sent la presidenta de les Illes Balears per “continuar liderant el creixement econòmic a Espanya i per continuar crear més i millors llocs de feina a les Illes”. Així, ha posat en valor que “des del 2015 s’han creant a Balears 132.000 llocs de feina i s’ha apujat el salari dels treballadors de l’hostaleria un 25,5%, del comerç un 11,1% i de les treballadores de les residències privades un 41%”.

D’aquesta manera, Armengol ha demanat “el vot actiu” el pròxim 28 de maig per “fer possible aquest somni compartit que per tercera vegada pugui governar aquesta comunitat autònoma per continuar servint la gent d’aquesta terra”. “Necessitam que tothom surti a votar el 28 de maig, perquè quedar-se a casa significa ajudar a la dreta”, ha dit la socialista durant la tradicional Festa de la Rosa d’Inca on han assistit 600 persones.

També, Armengol ha expressat que “hem cuidat la gent i hem millorat les seves condicions laborals aquesta legislatura, però volem continuar fent-ho”, i hi ha afegit que “aquella dona que diu que millorar la seguretat laboral de les treballadores i dels treballadors és una ‘tonteria’, que posar llits elevables és una ‘tonteria’ o no ha fet un llit en la seva vida o no està preparada per governar una comunitat autònoma”.

El secretari general dels Socialistes d’Inca i actual batle, Virgilio Moreno, ha remarcat la importància d’anar a votar el pròxim 28 de maig i fer-ho pel projecte dels Socialistes d’Inca. “Tenim el millor equip, el millor projecte i tenim una experiència de gestió que ens acredita per seguir millorant Inca quatre anys més”. A més, l’actual batle ha subratllat que “amb tu, el proper 28 de maig assolirem una majoria que reflectirà la realitat del projecte Inca som tots i totes, un projecte que els Socialistes d’Inca hem fet possible dia a dia, transformant la paraula donada amb fets”.

Finalment, el candidat a la reelecció ha assenyalat la seva implicació i la de tot l’equip amb els ciutadans: “continuarem posant als inquers i inqueres al centre de les decisions polítiques. Ens hi deixam la pell cada dia i continuarem fent-ho en aquesta propera legislatura perquè volem que Inca continuï sent una ciutat referent”.

Comments are closed